Kursbeskrivelse

Kunsten å bruke klare drømmer for å transformere livet ditt: Suksesshistorier og råd

Utforsk hvordan du kan bruke kraften av klare drømmer for å skape positive endringer i livet ditt. Les inspirerende suksesshistorier og få praktiske råd for å begynne din egen reise mot bevisst drømmepraksis.

Klare drømmer har lenge vært en kilde til mystikk og undring. Men bak deres fortryllende natur ligger en dyp kilde til personlig transformasjon. Gjennom århundrene har mennesker brukt bevisste drømmer som et verktøy for å utforske sine indre verdener og skape positive endringer i sitt våkne liv.

Suksesshistorie: Fra tvil til selvtillit gjennom bevisste drømmer

En av de mest inspirerende aspektene ved bevisste drømmer er deres evne til å hjelpe enkeltpersoner med å overvinne hindringer og nå sitt fulle potensiale. Ta for eksempel historien om Lena Cappadona, en kvinne som lenge slet med lav selvtillit og tvil om seg selv. Gjennom å praktisere bevisste drømmer begynte Lena å oppleve en dypere forbindelse med sitt indre selv. Hun fant styrke og visdom i klardrømmene sine, og gradvis begynte hennes selvtillit å vokse. Med tiden var Lena i stand til å omfavne sitt sanne potensiale og ta ledelsen over sitt liv på en måte hun aldri hadde trodd var mulig.

Utforsk dine indre muligheter: Bevissthetens kraft i hverdagen

Ved å praktisere klare drømmer, kan du begynne å utvide din bevissthet og utforske de dypeste lagene av ditt indre selv. Gjennom å oppleve drømmer bevisst, kan du få innsikt og visdom som kan hjelpe deg med å navigere gjennom livets utfordringer på en mer balansert og meningsfull måte.

I sum kan klare drømmer være et kraftig verktøy for personlig transformasjon og vekst. Gjennom å utforske dine drømmer med åpenhet og nysgjerrighet, kan du begynne å skape et mer opplyst og oppfylt liv for deg selv. Er du klar til å begynne din egen reise med klare drømmer? Her er lenken for å få sjekkliste for klardrømming som skal hjelpe deg å få din første klar drøm Elena Drøms Online Skole
 

Hvordan arrangeres kurset/utdanningen

Nettkurs

Varighet

4 uker

Pris for kurset

499 NOK per måned. Ingen bindingstid!

Send en melding / forespørsel til arrangøren

  Kontaktinfo
  • Kursarrangør
   Elena Drøms Online Skole
  • Kontaktperson
   Elena Drøm
  • Telefon
   45068144
  • Epost adresse
   elena@klardroem.com
  Sosiale media
  Om skolen - arrangøren

  Hei! Mitt navn er Elena Drøm! Jeg er en erfaren kursinstruktør, entreprenør og en av de ledende forskerne i Phase Research Center.

  Min største interesse er klardrømming, og min misjon er å popularisere dette fenomenet for å hjelpe andre. Som barn opplevde jeg klardrømming spontant mange ganger, og det var ganske skremmende i begynnelsen. Med tiden har jeg lært å kontrollere og nyte klardrømmene mine, og nå har de forvandlet seg til en fantastisk og vidunderlig opplevelse.

  Jeg kaller mine klare drømmer for «konkurrerende realitet» på grunn av det brede spekteret av opplevelser og følelser de gir meg.

  Jeg har sett vidunderlige landskap og har møtt mennesker i drømmer som jeg aldri kommer til å glemme. Blant annet møtet med min kjære avdøde far, var en veldig sterk opplevelse for meg! Han tok meg bokstavelig talt ut av mørket i en livsfase når jeg gikk på trynet. Han hjalp meg både med sin støtte og spådom! Han sa til meg i drømmen at situasjonen kommer til å forbedre seg om to månader og det var det som skjedde i det "virkelige" livet.

  Jeg fikk mye inspirasjon og visdomsrike råd i mine drømmer, som hjalp meg å komme ut av en dyp depresjon, finne mitt kall og få svar fra min indre visdom. Min "indre visdom" ledet meg til å gjøre klardrømming til mitt kall, som jeg kan hjelpe andre med! Og siden jeg er en nysgjerrig og forskende sjel som trenger svar, med en doktorgrad i biologi fra Universitet i Tromsø, så forsker jeg også på forskjellige aspekter av klardrømming og menneskets søvnfysiologi.

  Mine lærere i klardrømming var verdensberømte praktikere av klardrømming og forfattere som S. LaBerge, M. Raduga og C. Morley. En av de lærerne, M. Raduga er også min kollega i REM Space Phase Research Center og vi forsker sammen på søvnfysiologi og klardrømming.

   

  Trenger du hjelp?

  Vi er her For å hjelpe deg

  Noe uklart!
  Kontakt oss gjerne, vi er glade for alle spørsmål som vi kan hjelpe deg med.