Lær deg manifestasjon og alt er innen rekkevidde

Kvinne tenker, manifestasjon
Foto: Schutterstock

Å manifestere er å tiltrekke seg det man ønsker inn i livet sitt. Det kan være ny jobb, en venn, kjæreste eller god helse. Det er ikke grenser for hva du kan ønske deg.


Ønsker du deg friere økonomi, kjæreste eller bedre relasjoner til de rundt deg? Eller kanskje fokuset ditt er på helsen din? Trenger du mer overskudd eller å gjøre noe med vekten? Andre igjen ønsker seg kanskje ny bolig eller hytte eller rett og slett å bli en bedre kokk
Det er ikke grenser for hva vi virkelig kan ønske oss. Kan vi ønske fra øverste hylle. Er det mulig?

Manifestasjon er blitt stadig mer populært. Å manifestere er å tiltrekke seg det man ønsker inn i livet sitt. Det kan være ny jobb, en venn, kjæreste, eller god helse.. Men hvordan kan vi manifestere for at dette virkelig kan komme til oss? Det er en jobb, det skjer ikke bare av å ønske. Det krever oppmerksomhet hvor vi drar våre ønsker til oss, samtidig som vi ikke gir vekst til det negative eller det destruktive. Jeg opplever manifestasjon er beslektet med tankens kraft, fordi vi benytter tankekraft på tiltrekningen. Samtidig er måten annerledes.

Manifestasjon er tiltrekning.
Vi kan materialisere det vi ønsker oss- gjøre de fysiske. Vi tar tak i drømmene våre og lever dem som om vi eier dem. Vi setter oss inn i drømmene våre og jobber konstruktivt og tillitsfullt. Steg for steg fremover til vi har det vi ønsker oss. Så fyller vi dette med universets energi og visualisering, da får vi drahjelp til manifestasjonen vår. Så vi bør ta ansvar for ønskene og drømmene våre. Dra de inn i virkeligheten med tankene her og nå.

Det er en jobb, det skjer ikke bare av å ønske.

Å manifestere handler om intensjon og mål, drøm stort. Jeg anbefaler å starte med et mål. Når målet er nådd, vet vi hvordan dette fungerer. Det handler om trening. Så kan vi ta flere mål. En del av manifestasjonen er å være konkret.

Vi kan  lage en liste:

 •  Hva ønsker du deg? Hvem er eventuelt en del av dette? 

 • I forhold til hva du ønsker deg, se for deg intensjoner, tanker, følelser, handlinger bak. Hjernen begynner å jobbe men trenger tid og konsentrasjon for at du skal fokusere og jobbe målrettet og disiplinert. Ønsker om å bli rik eller få en utdanning, en kjæreste eller en bil vil ikke være konkret nok.

 • Lag en affirmasjon på det du ønsker deg. Det skal helst være enkelt, positivt, tydelig, og gi deg en god følelse. Du kan lage deg en tavle med forskjellige bilder på, dersom du trenger symboler på det du ønsker deg.

 • Du kan trekke disse tingene til deg. Som om du allerede hadde dem. Føl hvordan det du tiltrekker kommer til deg. Hvis du ønsker lykke, beskriv for deg selv hva det er. Hva gjør du når du er lykkelig? Beskriv følelsen.

 •  Hvis du ønsker deg nytt hus. Hvordan ser det ut? Hvordan føles det å gå fra rom til rom? Hvordan føles det å være lykkelig?

 • Når du har disse tingene eller denne følelsen, voks deg større med å nyte dette. Hvordan føles det å ha oppnådd dette? Hvilke handlinger har du gjort, og har du vært konkret nok? Du kan også lage din egen drømmetavle og henge den på veggen over der du jobber. Da har du fått egne symboler på dine drømmer og gjør det lettere å manifestere.

 • Takker du for alt du har oppnådd eller som er blitt endret til din fordel? Viser du din takknemmelighet?

  Jobben:

  Ved å gjenta, og gjenta dine mål, så ofte du kan – vil ting skje
   
  Ta dette inn i drømmene dine om natten.

  Spol dine ønsker og drømmer og nyt hvordan du opplever det nye livet. Helt til det skjer.

  Men du må tro det, som om dette har hendt. Så kan du glede deg over at dette faktisk er oppnådd.

  Sett dette på gjentagelse.
  Prøv selv!

Artikkelforfatter Ellinor Markaskard er behandler og forfatter av boken «Etter ellomrommet – Min reise etter møte med døden» (2021)

Relatert på Alternativ.no

KURS OG UTDANNING
Finn kurs innen selvutvikling, healing mm.

MARKEDSPLASSEN
Finn bøker, krystaller, veiledere mv

Relaterte artikler

Annonse
Hvor sunn er din bakterieflora

Hvorfor skal du helbrede ditt indre barn?
Sår og skader fra oppveksten kan prege oss hele livet. Selv små hendelser kan gjøre skade og føre til at vi handler etter uønskede mønstre. Men vi trenger ikke ha det slik.

Fulgte hjertet til et supert liv
Hun tok steget ut av en godt betalt jobb for å følge drømmen sin.
– Dersom man skal ha sitt beste liv, så må man av og til ta et valg som er litt smertefullt til å begynne med.

Chakra som verktøy – erfaringsvitenskap med stor nytteverdi
Med beina på jorden har Inge Ås samlet sin kunnskap og erfaring med chakra og aura gjennom en årrekke og forteller i sin nye bok hvordan vi kan ha glede og nytte av dette i vårt arbeide med å bli hele mennesker.

Behandlerlisten, Behandler.no
Annonse
Aktuelle kurs og utdanning
Aktuelle produkter og tjenester

Meld deg på nyhetsbrev!

HELHET – SPIRITUALITET – INNSIKT
Siste nytt – Få gode tilbud

Se etter en epost med bekreftelse i din innboks eller i søppelfilteret.

Trenger du hjelp?

Vi er her For å hjelpe deg

Noe uklart!
Kontakt oss gjerne, vi er glade for alle spørsmål som vi kan hjelpe deg med.