Fulgte hjertet til et supert liv

Dame står på stige og ser i kikkert.
Foto: Schutterstock

Hun tok steget ut av en godt betalt jobb for å følge drømmen sin.
– Dersom man skal ha sitt beste liv, så må man av og til ta et valg som er litt smertefullt til å begynne med. Rachel Wilmann forteller om sitt store veivalg i livet.

– For snart 4 år siden, så tok jeg det endelige steget over fra finansbransjen til alternativbransjen. Jeg hadde vært gjennom en tøff periode med mye sykdom. Jeg har hele livet vært plaget av ryggsmerter, hodepine, vond nakke etc. I dag arbeider Rachel Wilmann med blant annet healing, coaching og reading.

 

– Kroppen min har hele livet gitt meg indikasjoner på at jeg ikke levde det livet jeg burde leve. Jeg liker egentlig ikke ordet ´burde´ for det indikerer en byrde, og det var vel egentlig det jeg etterlevde: At livet mitt på en måte hadde blitt en byrde, på mange måter. Jeg hadde så mange ting hver dag som jeg følte at jeg ´måtte´ gjøre, og jeg følte at jeg aldri gjorde det jeg egentlig hadde lyst til å gjøre.

 

Når man er i situasjoner i livet sitt hvor man ikke lever slik man ´burde´, så får man en reaksjon i kroppen sin, på en eller annen måte. Man blir fysisk eller mentalt syk. Hos meg fikk jeg fysiske smerter. Det gikk så langt, at jeg havnet på sykehuset hvor jeg trodde jeg hadde fått meg et hjerteinfarkt. Først da tok jeg signalene på alvor.

 

–  Jeg hadde presset kroppen min så langt at den slo meg knockout. Jeg unner ingen å presse seg selv så langt, at kroppen streiker.

 

Oppryddingsarbeidet blir så utrolig mye større dess lenger man har presset seg. Når jeg da tok det endelige valget ved å slutte min godt betalte jobb, så har det vært min beste beslutning i hele mitt liv. Jeg valgte bort pengene, men valgte inn livet. Jeg får helt frysninger når jeg skriver dette, fordi det har påvirket livet mitt i så utrolig stor grad. Jeg startet jobben med meg selv. Den var tøff, men jeg hadde bestemt meg for å knekke koden for hvordan ha et godt og innholdsrikt liv, uten dårlig samvittighet eller dårlig selvfølelse.

 

Annonse
Hvor sunn er din bakterieflora

– I ettertid, så kan jeg si med 100% overbevisning, at dette har endret livet mitt totalt.

 

I en alder av 40 år, så har jeg aldri hatt bedre kropp og helse. Jeg er ikke lenger syk, og jeg har ingen ´vondter´ i kroppen min lenger. Nå jobber jeg med å hjelpe andre mennesker med å finne sin vei. Med å finne lykke i eget liv.

 

Men det viktigste, uansett, for å endre livet sitt er at man må ta et VALG. Man må bestemme seg for at man ønsker å endre livet sitt, og man må bestemme seg for å gjøre den innsatsen som trengs for å lykkes i eget liv.

 

Jeg vet at det er mange som ikke tør følge drømmen sin. Ofte er vi styrt av masse frykt. Frykt for det ukjente, frykt for ikke å ha nok penger, frykt for å ikke lykkes etc. Men dersom man skal ha sitt beste liv, så må man av og til ta et valg som er litt smertefullt til å begynne med.

 

Man må tørre å ta noen sjanser i livet sitt, og tørre ta noen risikoer for å oppnå det man ønsker i livet sitt.

 

Hva tenker du er den største utfordringen for at folk ikke tør å leve drømmelivet sitt, og hva er din mening rundt dette tema?

Ha en super dag!

Rachel Wilmann
Grunnleger av Hjertemedisin – Hjerteakademiet

 

 

Ønsker du å ta et kurs innen selvutvikling, alternative treningsformer oa.?
> KURS OG UTDANNING A-Å

 

 

Ønsker du å snakke med noen? – Coach, terapeut, veileder
Se BEHANDLERLISTEN (Behandler.no)

 

Relatert:

Lær pusteøvelsen som gir god helse

Selvutvikling for en bedre verden

Aktuelle kurs og utdanning
Aktuelle produkter og tjenester

Meld deg på nyhetsbrev!

HELHET – SPIRITUALITET – INNSIKT
Siste nytt – Få gode tilbud

Se etter en epost med bekreftelse i din innboks eller i søppelfilteret.

Trenger du hjelp?

Vi er her For å hjelpe deg

Noe uklart!
Kontakt oss gjerne, vi er glade for alle spørsmål som vi kan hjelpe deg med.