Stikkord: Spiritualitet

mar 08
Fulgte drømmen om å hjelpe andre – fikk hjelp av egen metode

Berit Höflacher hadde i alle år jobbet på kontor, men det var noe annet hun drømte om. Hun ville hjelpe mennesker med å finne sin indre kraft og skape det livet de ønsket.

feb 14
Spenner du bein på deg selv?

Hvorfor er det så få som klarer å manifestere det de vil i livet? Du har sikkert hørt om "Loven om tiltrekning", eller hvordan du kan skape din egen virkelighet med tankene dine. Men hvorfor er det da så mange som ikke får det til?

feb 08
Tonjes misjon er å være dyrenes stemme og beskytter

Tonje Eliassen er dyrepsykolog og dyretolk. Hun har en unik evne til å kommunisere telepatisk med alle slags dyr, både levende og døde.

jan 24
Vipps fra Cosmos

Hva om vi får universell hjelp? Hva om alt har en sammenheng og ingenting er tilfeldig? Jenta du skal få møte i denne artikkelen gjorde som mor sa, og mye løste seg.

des 27
Årets siste fullmåne inviterer til å se dine behov

Du kan merke en positiv og støttende energi i det du foretar deg. Men kommunikasjonsplaneten Merkur går fortsatt i retrograd, og misforståelser kan oppstå.

okt 28
Styrker vi intuisjonen vår får vi en lyttende sjel

Denne fullmånen gir oss mulighet til å gå ned i våre dypeste sfærer, grave fram våre indre skatter og endre fastlåste mønstre - hvis vi våger?

aug 08
Age of Aquarius kommer nå! Er du klar for å skifte til en høyere frekvens?

– Du er til stede i den mest energifylte, sterkeste og mest transformerende perioden i menneskehetens utvikling. Ta vare på sjansen, oppfordrer Per Henrik Gullfoss.

mai 23
Når det vi opplever ikke kan forklares

Uforklarlige hendelser bortforklares ofte som fantasi eller bedrag. Da Mette Hjelmark fikk en uvanlig og uforståelig opplevelse, begynte hun å stille spørsmål. Hva er egentlig bevissthet?

mai 13
Pusteteknikken ble et vendepunkt i livet

Som 40-åring ble Randi Byre introdusert for pusteteknikken Sudarshan Kriya. – Alt falt på plass, det føltes som å ha kommet hjem, forteller hun.

mar 06
Spirituell tilknytning som håp

Vonde erfaringer i livet kan sette oss ut av spill, men det ligger også en mulighet til vekst og forståelse. Er du åpen for kontakt med nye sider i deg selv?

Trenger du hjelp?

Vi er her For å hjelpe deg

Noe uklart!
Kontakt oss gjerne, vi er glade for alle spørsmål som vi kan hjelpe deg med.