Ulvemåne - årets første fullmåne utfordrer

Ulv uler mot fullmånen
Foto: Schutterstock

FULLMÅNE I SOLIDE STEINBUKKEN OG FØLSOMME KREPSEN LØRDAG 7. JANUAR 2023

Bruk kraften til å finne styrke til å stå alene, men samtidig være en del av et fellesskap. Er du sensitiv kan det være lurt å skjerme seg litt.

ÅRETS FØRSTE FULLMÅNE ER BLIR KALT ULVEMÅNE, noe som stammer fra de opprinnelige indianerne i det nordlige og østlige USA, da det sies at de ofte hørte ulven ule ekstra mye mot månen på denne tiden. Ulven er både flokkdyr og et dyr som kan vandre alene. Denne fullmånen har i seg begge disse sidene i kraft av den selvstendige Steinbukken og den familiekjære Krepsen.

Det vil være kraftfullt å meditere for å finne styrken til å kunne stå alene på egne ben, men også kunne være en del av et fellesskap.

Er du derimot sensitiv og lett påvirkes av stemninger rundt deg, kan det være lurt å skjerme seg litt mot for mange utfordrende situasjoner denne helgen. Det kan være vanskelig å ikke reagere emosjonelt, og får du først en reaksjon, kan du oppleve at det er vanskelig å forstå årsaken eller opphavet til følelsene dine.

SOLEN I STEINBUKKEN STÅR SAMMEN MED MERKUR SOM FORTSATT ER I SIN RETROGRADE PERIODE.


Du kan oppleve forsinkelser, eller at du ikke blir møtt og forstått når du prøver å forklare hva du mener i ulike situasjoner. Det kan være lurt å stoppe opp, og se litt ekstra godt etter årsaken til den eventuelle utfordringen. Steinbukken har normalt en engels tålmodighet, så ikke bli utålmodig om du må vente litt før resultatene du ønsker kommer.

Den handlekraftige Mars går også retrograd, så smør deg med tålmodighet noen dager til. Senere ut i januar er det mye som løsner, og da kan det være lurt og ha brukt litt ekstra tid på å gå gjennom det du måtte ha liggende av prosjekter.

MÅNEN I KREPSEN er sensitiv, med et ekstra stort behov for omsorg og nærhet. Venner og familie er viktig, og en Kreps elsker å beskytte og ivareta de som står den nær. Her fanges energier lett opp, både på godt og vondt. Ærlighet er viktig, likeså å få snakket om det som ligger og ulmer under overflaten. Så den gode samtalen er bra, men vær oppmerksom på at misforståelser lett kan oppstå, eller ting som er utenfor din kontroll kan skape frustrasjoner.

FULLMÅNENS KVADRATUR TIL CHIRON peker på hvilke sår vi fortsatt bærer på som trenger å bli møtt med omsorg og forståelse. Denne omsorgen kan du gi deg selv ved å gi egenstøtte der du trenger det. Prøver vi å dytte bort de vanskelige tankene og følelsene, forsvinner de ikke. De bare blir liggende til neste gang noe trigger. Våger vi derimot å gå inn og kjenne på hva det er som er vanskelig, kan vi finne ressurser i oss som gir innsikten vi trenger for å slippe taket, og gjøre det Chiron ønsker å bidra med, nemlig healing. Når nok er nok, er det enklere å gi slipp.

PLUTOS OPPOSISJON TIL LILITH kan om nødvendig bringe fram ukonvensjonelle løsninger du trenger for å bryte gjennom indre blokkeringer. Husk at i deg selv har du alt du trenger for å ha det bra. Uranus sitt gode aspekt til fullmånen påvirker også nodeaksen, noe som kan hjelpe å rydde kraftig opp i gamle holdninger du ikke trenger lenger. Ta tiden til hjelp, la ting få modnes fram til nymånen 21. januar.

Annonse
Hvor sunn er din bakterieflora

JUPITER HAR BEVEGET SEG INN I VÆREN, og når MARS OG MERKUR snur litt senere denne måneden, kan du oppleve at ting skyter fart. Da kan det du jobber med nå, endelig begynne å gi resultater.

GOD FULLMÅNE!

Relatert på Alternativ.no

ASTROLOGI – finn astrolog, ditt horoskop
(Markedsplassen/Alternativ.no)

TAROT – Aktører som tilbyr konsultasjoner, foredrag mv
(Markedsplassen/Alternativ.no)

KURS OG UTDANNING I ASTROLOGI

KURS OG UTDANNING I TAROT

KURS I SELVUTVIKLING/EGENUTVIKLING

ER DU AKTØR INNEN HELHET, INNSIKT, SPIRITUALITET?
– BLI FUNNET!
>> Her kan du bestille din oppføring på portalen

Aktuelle produkter og tjenester

Meld deg på nyhetsbrev!

HELHET – SPIRITUALITET – INNSIKT
Siste nytt – Få gode tilbud

Se etter en epost med bekreftelse i din innboks eller i søppelfilteret.

Trenger du hjelp?

Vi er her For å hjelpe deg

Noe uklart!
Kontakt oss gjerne, vi er glade for alle spørsmål som vi kan hjelpe deg med.