Fullmåne i juni - Hva trenger du?

Dame står lent inntil et tre
Foto: Schutterstock

FULLMÅNE Søndag 4. juni kl 05.41
TVILLINGENS FULLMÅNE I OPTIMISTISKE SKYTTEN
– tid for å lytte til sjelen

En healende og god fullmåne, i følge Stjerneklart. Men det krever noe å lytte til egne behov. Du møter kanskje egne tankemønstre som begrenser deg, og blir klar over verdien av å endre på disse.

Det er et healende element ved denne fullmånen. Dens herskere, Merkur og Jupiter, befinner seg begge i Tyren, hvor Jupiter nylig stod sammen med den sjelelige fremtidsorienterte nordnoden. Du kan oppleve et dypt savn etter noe som mangler i livet ditt.

Skytten handler om å utvide og forstå på et større plan. Har du fått noen klare tanker og visjoner om hva veien videre skal inneholde, er det lurt å lagre dette i cellehukommelsen. Energien gir grunnlag for vekst, og spesielt Jupiter er fokusert på hjelpe deg med å finne den høyere meningen med livet. Hva det betyr, er det bare du selv som vet og kan gjøre noe med.

Jupiter lyser opp og forsterker det du setter søkelys på, så følg tankene og intensjonen din, og se om disse spiller på lag med deg, og gir deg det vekstmaterialet du trenger. Hvis ikke, stopp opp og kjenn etter hva du trenger for å f eks booste helsen din, og se nærmere på hva som skal til for å bedre livskvaliteten.

Vi har alle behov for noe å strekke oss etter. Noen vil ha mer glede og latter inn i livet, andre søker nærhet og varme mens alenetid kan være essensielt for mange. Både Tvillingen og Skytten appellerer til læring gjennom lek og moro.

Vi er forskjellige, og spørsmålet akkurat nå er: «Hva trenger du?»

Med Solen i lekne Tvillingene og Månen i frihetselskende Skytten, vil denne fullmånen av mange oppleves åpen og lett. Er du ekstrovert og sosial av natur, vil du nå blomstre sammen med andre, og kanskje spontant invitere til festlige sammenkomster. Vennskap betyr mye for deg, og du kan ha glede av å bruke kreativiteten din til å inspirere andre rundt deg. Får du påfyll av energi i sosiale lag, er dette en fin tid.

Merkur står sammen med Uranus i Tyren, så nye ideer kan komme til deg som lyn fra klar himmel. Du kan se ting i et nytt perspektiv, hvilket gir deg nye innsikter som kan bli spennende. Trenger du tid til å tenke gjennom det som kommer, ja så gi deg selv den tiden. Med Merkur i Tyren er behovet for tålmodighet sterkere, og det er enklere å konsentrere seg og se helheten.

Handlekraftige Mars er i Løven, noe som kan få fram motet, styrken og besluttsomheten hos mange. Kvadraturet til Jupiter hjelper på, så trenger du krefter kan du finne dem nå. Du kan få utrettet mye. Men vær oppmerksom på at møter du motgang eller blir overdreven optimistisk, kan frustrasjonen ta overhånd, og Tvillingens utålmodighet skape utfordringer for deg. Det hjelper at Saturn står i kvadratur til denne fullmånen, noe som kan holde orden i rekkene. Den samme Saturn er nyttig i form av å ville hjelpe deg til å gjennomføre det du måtte bestemme deg for.

Men også den som foretrekker rolige omgivelser langt unna støy og mas, kan oppleve dette som en healende og god fullmåne. Venus er i trygghetssøkende og omsorgsfulle Krepsen, godt aspektert til spirituelle Neptun. Det kan gi en dyp indre ro. Meditasjon og mindfullness er en måte å jobbe med sin høyere bevissthet på, tur i skog og mark en annen.

Du møter kanskje egne tankemønstre som begrenser deg, og blir klar over hvilken effekt det er å endre på disse. Å skulle bevege seg inn i eget ukjent landskap, er ikke alltid enkelt. Det krever noe å lytte til egne behov. Den verdiskapende Venus står sammen med rampejenta Lilith, i opposisjon til Pluto som fortsatt befinner seg i nyskapende Vannmannen.

Annonse
Hvor sunn er din bakterieflora

Så får du noen innsikter som du ser er bra for deg, er det nå du kan integrere dem, og gjøre endringer som setter ny kurs. I stillhet med deg selv, kan du forstå viktigheten av å følge hjertet ditt. Å få tak i og lytte innover til den stemmen som kommer fra ditt høyere selv, kan være akkurat det du trenger. Det gjelder bare å skjerme seg fra travelheten som denne fullmånen bringer med seg.

GOD FULLMÅNE!

Meditasjon og mindfullness er en måte å jobbe med sin høyere bevissthet på, tur i skog og mark en annen. Foto: Schutterstock

– I Stjerneklart er vi to astrologer med flere tiårs erfaring.
Dersom du har lyst til å lære ASTROLOGI, så tilbyr vi nettkurs hvor du lærer faget fra bunnen av, helt i ditt eget tempo.
Gunn-Irene Nicolaisen og Kristin Egeland

Behandlerlisten, Behandler.no
Annonse
Aktuelle kurs og utdanning
Aktuelle produkter og tjenester

Meld deg på nyhetsbrev!

HELHET – SPIRITUALITET – INNSIKT
Siste nytt – Få gode tilbud

Se etter en epost med bekreftelse i din innboks eller i søppelfilteret.

Trenger du hjelp?

Vi er her For å hjelpe deg

Noe uklart!
Kontakt oss gjerne, vi er glade for alle spørsmål som vi kan hjelpe deg med.