Stikkord: Mat

mai 09
Løvetann som mat og medisin

Løvetann røskes gjerne bort som ugress. Men nå er det tid for å sanke den inn og bruke den for alt den er verdt, i tradisjon tro.

sep 29
Kunstige søtningsmidler kan forstyrre kropp og psyke

Mange som ønsker å leve sunt velger lettprodukter med kunstige søtstoffer, i god tro på helsefordeler. Men forskning tyder tvert imot på uønskede konsekvenser.

apr 28
Brennesle er en av naturens store gaver

Hvis du har brennesle i hagen din er du heldig og du må ikke finne på å utrydde dem, sa den kjente franske urtelegen Maurice Mességué. Bruksområdet er bredt.

des 20
Julen er krydret med helsebringende urter

En viktig ingrediens i julestemningen er duften og gode smaker. Men julekrydderet har også virkestoffer som er bra for helse, velvære - og samliv.

des 29
Hva er bra kosttilskudd

Det er avgjørende for helsa at vi får i oss nok vitaminer og mineraler. Mange velger kosttilskudd, men det er stor variasjon i kvalitet og effekt. [Annonsørinnhold]

nov 06
Øynene opp for ren mat

I den nylig utgitte boken til Niels Christian Geelmuyden «Sannheten på bordet», er det duket for overraskelser, som kan vippe noen og enhver av stolen. En livsviktig bok, som anbefales alle som spiser mat.

Trenger du hjelp?

Vi er her For å hjelpe deg

Noe uklart!
Kontakt oss gjerne, vi er glade for alle spørsmål som vi kan hjelpe deg med.