- Vi fikk hjelp av en healer

Foto: Schutterstock

Healing er for de fleste et mysterium. Men for dem som får hjelp er det ikke så viktig å forstå hvordan og hvorfor det virker. Her forteller flere personer hva som skjedde da de oppsøkte en healer.

Healing betyr kort og godt «å gjøre hel». Ved hjelp av energi eller kraft skal klienten hjelpes til å komme i balanse og bli frisk. Dette er en av aller eldste behandlingsmetodene vi kjenner til og mange gamle kulturer har sin egen healingtradisjon.

Både på Hamar og i sentrum av Oslo har Sunniva Trysberg kontor. Hennes bedrift Hjerterom & Healing er registrert i Brønnøysundregistrene og gjennom en årrekke har hun tatt imot klienter om søker hennes hjelp. Hun arbeider både med healing og massasje, samtale og bruker sitt klarsyn som støtte i arbeidet.

– Jeg har fått og utviklet en sjelden gave. Som medisinsk, intuitiv healer kan jeg se sammenheng mellom psykiske og fysiske plager, og i mange tilfeller fortelle hvor kroppslige plager stammer fra, sier Sunniva Trysberg til alternativ.no

Mange av dem som finner veien til Sunniva erfarer en endring i helse og livskvalitet. Hun er opptatt av å gi noe, så folk kan klare seg selv videre. Dette blir oppfattet og tatt godt mot. Jungeltelegrafen virker og mange som har hørt om henne tar kontakt. Hun kan ikke love å gjøre folk friske, men selv folk som er gitt opp av helsevesenet kan oppleve få en lindring. Men faktisk har det skjedd mange ganger, ifølge hennes klienter, at en uønsket tilstand har snudd på mirakuløst vist etter et besøk på klinikken.

Behandlerlisten, Behandler.no
Annonse

Artikkelen fortsetter under bildet

Synniva Trysberg
Gjennom en en årrekke har mange mennesker funnet veien til Sunniva Trysberg. Selv er hun opptatt av å hjelpe og å gi noe, så folk kan klare seg selv videre. (Foto privat)

Dokumentasjon
Det forekommer forskning på healing, men så langt ikke nok til å konkludere med effekt. Denne kraften er det vanskelig å forklare vitenskapelig. Samtidig tilsier erfaring at healing kan ha effekt og det kan dokumenteres av mange som har prøvd, over hele verden.

Healing brukes av mennesker fra alle samfunnslag og aldere. Sunniva Trysberg har i sitt arbeid fått mange tilbakemeldinger på sitt virke og på et tidspunkt begynte hun å samle historier fra sine klienter.

 Her presenterer vi noen av historiene:

Slimposebetennelse
”Februar 2016 hadde jeg store plager, med slimposebetennelse i venstre hofte. Dette hadde vart i ca. 2 år. Jeg hadde dette tidsrom vært til behandling hos naprapat ved to anledninger og fysioterapeut 12 ganger over en periode.  Ingenting hjalp og måtte til slutt ta i bruk krykker. Fikk høre om Sunniva og hennes massasje og healing. Februar 2016 startet jeg behandling hos Sunniva. Behandling mandag og torsdag i en time over 10 ganger. Har siden den gang vært fri for smerter. Helt fantastisk.
”Anne”, 65 år

Skeptiker
Jeg er akademiker, analytisk anlagt og generelt skeptisk til alt som ikke kan bevises. Sunniva har imidlertid endret denne holdningen. Første gang jeg traff henne begynte hun å spørre, og konstatere ting om meg jeg ikke hadde fortalt noen andre. Det var en surrealistisk opplevelse å bli lest som en «åpen bok».

Senere har jeg prøvd både healing og massasje, og blitt kvitt plager jeg har gått med i mange år, og som legene sa jeg bare måtte akseptere.

Hun er utrolig dyktig og profesjonell. Hun er ærlig på at hun ikke kan løse alt, men henviser da enten til fysioterapeuter, leger eller andre som er bedre egnet. Dette synes jeg er spesielt tillitsvekkende, da vi alle har vår spesialkompetanse, og det krever stor selvinnsikt å vite at i enkelte tilfeller er man bare en brikke i en persons behov.

Annonse
Hvor sunn er din bakterieflora

Jeg har sendt flere venner og kolleger til henne som er kjempefornøyd.
”Jens”, 44 år

Følte en sterk energi
– Jeg er ei på 73 år. Har alltid vært opptatt av dette med healing, tror det er mere mellom himmel og jord enn det vi ser. I februar 2018 hadde jeg time hos Sunniva Trysberg. Da hun møtte meg og tok meg i hånden følte jeg en energi som jeg ikke kan beskrive. Det var voldsomt. Jeg fortalte om meg selv, og hun svarte på ting som hun overhodet ikke kunne vite noe om. Bl.a lurte hun på om jeg hadde en sønn som var syk, og jeg fortalte at jeg hadde en sønn som hadde slitt med skjeve nesevegger, noe han var operert for og følte seg bra nå.

Da jeg kom hjem den dagen fikk jeg vite at samme sønn hadde vært hos legen og fått greie på at han hadde ett syndrom, noe med hoften, som han kom til å slite med resten av livet. Jeg selv har en øyesykdom som heter RP (Retinitis Pigmentosa). Sunniva jobbet med denne da jeg var der, og jeg følte virkelig at synet ble klarere. Sliter også med mage/tarm. Jeg skal snart be om ny time hos henne, følte slik velvære.
”Solveig”, 73 år

Sjette sans
-Andersen ble nysgjerrig da han hørte at Sunniva hadde ”en sjette sans” der han lå bak forhenget i sykehussenga.

Han fortalte at vår datter hadde problemer med huset, noe Sunniva bekreftet med at hun så en mann i kjelleren. (Han hadde ikke sagt at det var der problemet lå).

Hvordan kan jeg tro på deg, saˋn. Jo, nå har du 2 arr på samme sted på hofta di, var svaret han fikk, noe som stemte. Og det kunne ikke Sunniva se, da han lå der under dyna, bak forhenget.

Og forresten, jeg kjenner igjen stemma di, sa hun. Du kjørte meg til Rikshospitalet da jeg skulle føde og du hadde med deg ei Filippinsk jordmor. Andersen husket den turen.
”Siri”, 64 år

Uønskede energier og flyskrekk
Sunniva kom og renset huset, og vår datter ble kvitt ”mannen i kjelleren”. Samtidig kjente hun på meg at jeg hadde slitt psykisk etter en opplevelse i barndommen. Hun kunne også fortelle at vår datter var gravid, noe hun ikke visste selv. Det stemte det, riktignok bare 14 dager på vei, men endog.

Hun så også at Andersen hadde vond ankel, noe jeg fikk skylda for å ha sladret om. Jeg har senere fått hjelp med å bearbeide hendelser og ikke aller minst min flyskrekk.
”Sigurd”, 64 år

Kreft, juni-august 2016
-”Per” fikk diagnose ondartet, uhelbredelig føflekkreft med spredning den 21.6.16, og ble innlagt den dagen på Hamar sykehus, veldig syk. Sunniva var hos oss fra den dagen og til ca. 1.7., han følte seg lettere. De turte ikke operere svulsten under høyre arm, og det ble bestemt stråling. En ukes intensiv stråling på stråleenheten på Gjøvik.

Kreftoverlegen der hadde aldri sett noen som hadde respondert og tålte stråling så bra som ”Per”. Vi fikk nytt håp. Dessverre ble det kortvarig da ble rask spredning og komplikasjoner som nyresvikt, urinveisinfeksjon og lungebetennelse. Per døde 7.8.16.
Kona til ”Per”, 60 år

Syn, smerter og livskvalitet
Hos Sunniva opplever jeg en varm og behagelig atmosfære, god energi, varm personlighet. Skremmende treffsikker sykdomshistorie, veldig god healing massasje og healingen til slutt: Outstanding.

 Bedret syn, mye mindre smerter i skuldre, fjernet blokkering, mer avslappet og rolig enn på lang tid.
”Atle”, 73 år

Sluttet med astmamedisiner
-Jeg var hos Sunniva for første gang for ca. 10 år siden. Da var jeg tett i bringen av astma og da jeg gikk ut igjen pep det ikke lenger i bringen. Har ikke bruk astmamedisiner siden. Kan høres rart ut, men sant er det! Siden har jeg vært hos Sunniva, men jevne mellomrom og fått healing for forskjellige vondter og føler at jeg har hatt stort utbytte av det.
”Birgit”, 72 år

Ungdom med psykiske problemer
-Da vi tok kontakt med healer, var hverdagen for ”Julie” veldig dårlig. Hun hadde panikkangst, var engstelig for veldig mange ting, hadde dårlig selvbilde, og spiste lite. Alt dette var med på å prege hennes hverdag og etterhvert ble hun ei jente som var tynn, sliten, lei seg og ikke hadde mye positive tanker. Alt ble en veldig stor byrde og bære for Julie.

Etter første time hos healer, hvor healer virkelig så Julie, og gav henne positive tilbakemeldinger på hvor fin jente hun er, og hennes mange fine kvaliteter, så fikk ”Julie” en «guts» til å ta tak i disse tingene og jobbe med de selv. Hun ble ei gladere jente med mange positive tanker om at dette skulle hun klare.

Kort oppsummert –  ”Julie” selv har sagt at det som har hjulpet henne aller mest, er alle de gode tipsene hun har fått av Sunniva. Hvordan takle de tunge tankene, stundene, tingene hun er redd for, og hva slags arbeidsmetoder og ord som har vært hennes veiledning til selvhjelp.

Som hun selv sier det, så vet hun mye av dette selv, men at når Sunniva sier dette på en så fin måte, slik at det høres så enkelt ut, så har dette virket lett og jobbe etter. Dette med at hun også har kunnet ta kontakt når det har vært nødvendig, uansett når det måtte være har også vært veldig trygt.

Det å få andre til å sette ord på det du selv vet, men ikke klarer å gjøre noe med, å få gode tips som kan brukes, har vært en veldig god støtte for ”Julie”. I starten kom «tilbakefallene» litt ofte, men etterhvert  har det blitt lenger og lenger mellom de tunge stundene.

I dag, er hun igjen ei blid og glad jente, som fortsatt jobber med selvfølelsen og selvtilliten, og som fortsatt jobber mot at hun er bra nok som hun er. Hun elsker å trene, setter seg stadig gode mål, og jobber med seg selv hele tiden. Hun er blitt ei mer sosial jente, og som sitter igjen med mange positive stunder fra timene hos Sunniva.
Mor og datter, ”Tine”, 14 år

Artikkelen fortsetter under bildet

To hender høyt hevet i luften
Foto: Schutterstock

I balanse   
Tusen takk for god massasje og god veiledning hos deg. Jeg setter pris på en time hos deg med massasje og healing. Du er en god samtalepartner og har hjulpet meg til å håndtere utfordringer jeg har stått i. Det er godt å kjenne seg mer i balanse og å få løst opp spenninger i kroppen.
”Lene”. 28 år

Ny energi og babylykke
– Jeg hadde lenge et ønske om å prøve healing da en bekjent av meg anbefalte Sunniva. Første gangen jeg prøvde healing hos henne var det som om all negativ energi bare fløy ut av kroppen min.

 Jeg fortalte henne at vi hadde vanskeligheter med å få barn. Jeg følte som om den delen av kroppen min bare hadde stengt seg, med healingen føltes det som om alt åpnet seg opp.  Etter å ha prøvd å bli gravid i 2 år, fikk jeg en sjokk etter 2 uker, da graviditetstesten var positivt.

Jeg er nå mor til en nydelig gutt, Sunniva fortalte meg også at jeg kommer til å få en gutt før jeg ble gravid. Ikke bare er Sunniva et fantastisk healer men et godt mennesket, det meste i livet mitt har endret seg siden jeg begynte å gå til henne, alt er så mye enklere og positiviteten er på topp. Jeg føler så mye kjærlighet og godhets følelse hver gang jeg møter Sunniva, har blitt tatt godt vare på og fått en forståelse på livet fra et annet synspunkt.
”Sala”, 32 år

Sykmeldt og utslitt
 -Første gang jeg dro til Sunniva var det bare så vidt jeg klarte å komme meg dit. Jeg var sykmeldt og helt utslitt med en indre uro. Å gå meterne fra bilen opp til huset var en kraftanstrengelse. Men da jeg kom ut igjen etter en time, nærmest danset jeg glad og fornøyd. Det var den mest utrolige healingen jeg har opplevd, akkurat da jeg trengte det som mest!

Jeg opplevde også at Sunniva beskrev en situasjon fra huset der jeg bodde, hun kom med beskrivelser som stemte på en prikk. Og det var kun gjennom energien i meg, vi hadde jo aldri truffet hverandre før. Dette var sterke, utrolige opplevelser.
”Laila”, 40 år

Blodsirkulasjon og hodepine
 -Massasjen Sunniva har gitt meg har vært til meget god hjelp for min kranglete skrott!  Ikke minst har hun klart å få opp igjen blodsirkulasjonen i beina mine, slik at de har fått tilbake en normal farge.
Hodepinen jeg hadde i starten er også helt borte, tror det er healingen som har gjort utslaget her.
”Sigurd”, 77 år

Rense energier    
-Sunniva er en meget behagelig og dyktig behandler. Man merker at det skjer noe når man er hos henne, og alle har godt av å rense opp i gamle energier og komme videre. Jeg kan sterkt anbefale henne.
”Hilde”, 46 år

Livskraft og selvutvikling
-Sunniva har hjulpet meg i min utvikling som menneske. Healing og bevisstgjørende samtaler har hjulet meg til å bli en tryggere og gladere person.

Fra å føle meg låst, sliten og lei: «Is this all life has to do?» Til nå å føle meg sterk, stødig, positiv og ikke minst føle en indre ro. Når jeg føler meg sliten nå, ber jeg gjerne om en healing (legger meg på ”lading”), og da kommer jeg meg  raskt igjen.
 

Har opplevd Sunnivas varme hender og spesielle evner gjennom et par år, med gode resultater. Da ett av våre barnebarn, over flere uker strigråt og nektet å gå i barnehagen, kontaktet jeg Sunniva for å høre om hun kunne hjelpe. Hun så ja.

Avklaring ble gjort med foreldrene og Sunniva fjernhealet barnet. Påfølgende morgen var ungen som forvandlet. Sto raskt opp, kledde på seg og danset mellom foreldrene på vei til barnehagen. Var blid da foreldrene gikk videre til jobb. Foreldrene var og er svært takknemlige for det Sunniva kunne hjelpe
”Sigrun”, 78 år, bestemor til ”Kine”, 4 år

Healing på markedet
”Hvis healing hadde vært en pille så hadde den vært på markedet for lenge siden”, uttalte Daniel Benor,  professor i holistisk psykoterapi og pioner innen energimedisin.  Han er blant annet kjent for å ha etablert ”The Doctor-Healer Network” i England og USA.

Pillen finnes ikke, men healing er heldigvis tilgjengelig, som medikamentfri behandling.  Noen er, i likhet med Sunniva Trysberg født med en evne, ”en gave” som hun selv kaller det. Andre hevder at healingevnen har utviklet seg  i forbindelse med en spirituell oppvåkning.

Folk fra hele landet, fra alle lag av samfunnet og alle aldre har vært i kontakt med en healer. De med kronisk sykdom får lindring. Mange med en bestemt plage eller skade får hjelp. Man kjenner også til historier der alvorlige syke har blitt friske.

Historiene vi presenterer her, representerer kun en brøkdel av alle de som finnes der ute.

Om disse historiene representerer mirakler eller kun handler om helt naturlige hendelser etter bruk av healing, diskuteres.
Healere på BEHANDLERLISTEN

> Les om healing på Behandler.no

Behandlerlisten, Behandler.no
Annonse

Meld deg på nyhetsbrev!

HELHET – SPIRITUALITET – INNSIKT
Siste nytt – Få gode tilbud

Se etter en epost med bekreftelse i din innboks eller i søppelfilteret.

Trenger du hjelp?

Vi er her For å hjelpe deg

Noe uklart!
Kontakt oss gjerne, vi er glade for alle spørsmål som vi kan hjelpe deg med.