Om veileder

Healing, Tarot
Veiledning og kurs

Mitt navn er Signe Beatrice og jeg holder til på Frogner i Oslo. Der er jeg å treffe etter avtale.
Hvis du ikke har anledning til å komme til meg i Oslo kan vi ta det over telefon etter avtale.
Jeg tilbyr intuitiv healing, energibalansering, reading, veiledning, tarot og ulike kurs.
Du kan booke tid når det passer deg, besøk min nettside for mer informasjon.
Eller du kan ta kontakt med meg på post@signebeatrice.com

 

Intuitiv Reading / veiledning
Jeg gir deg intuitiv veiledning i de spørsmål, tema eller mål du ønsker å fokusere på. Jeg bruker ofte Tarot kort som verktøy. En konsultasjon kan virke klargjørende, bevisstgjørende og gi deg en større innsikt og forståelse, slik at du selv kan fatte de valg som blir riktige for deg. Opplevelsen av en konsultasjon varierer fra person til person.

Healing / energibalansering / fjernhealing
Som healer arbeider jeg med fokus på energibalansering, og jeg ser på healingen som en ekstra "drahjelp" i ens egen selvhelbredelsesprosess. Opplevelsen av healing varierer fra person til person. Noen kan for eksempel merke varme, kulde, prikking, strømninger, ro, indre fred og noen merker ikke så mye i det healingen finner sted. Jeg er registrert og godkjent healer av Det Norske Healerforbundet (DNH) og Norsk Spiritualist Forening Healerforbund (NSFH).

15 min. Gratis Fjernhealing
Jeg tilbyr 15 min. gratis fjernhealing. Ta kontakt på mail og skriv hva du ønsker fjernhealing for og jeg sender jeg informasjon om når jeg sender fjernhealingen. Når du mottar fjernhealing er det en fordel om du ikke er travelt opptatt med andre ting. Sett deg godt eller legg deg på sofaen eller sengen og fokuser på at du mottar healingen i de 15 min. det varer.

Hvordan foregår veiledning

Oppmøte, Telefonkonsultasjon

Kurs, utdannelse, erfaring

Om meg
Jeg har fra tidlig barndom hatt en rekke spirituelle opplevelser og erfaringer. Mye tok jeg for gitt uten å tenke over at det var noe spesielt eller merkverdig, mens andre ting la jeg lokk på.
Jeg tenker at vi har alle de samme evnene i variabel grad, og det er alltid rom for vekst og utvikling uansett ståsted. Vi har alle våre livsoppgaver, hver og en er vi viktige som sammen utgjør en helhet.
Tarot og healing ble jeg bevisst på tidlig i tenårene og det var da jeg ga mine første readinger og healing til venner. Så kom det dithen at jeg tok i mot klienter. Kortene fungerer ofte som et verktøy for meg under en konsultasjon.
Ellers har jeg en høyskoleutdannelse i tillegg til en naturmedisinsk utdannelse. Det har i årenes løp også blitt en rekke kurs i bl.a. antistressterapi, ernæring, healing, meditasjon, mediumsutvikling og NLP Practioner.
Jeg har medvirket i ulike programmer på TV og Radio som i NRK TV, TV2, P2, P4, NRK P1+,

NRK Sápmi, finansavisen, Magasinet Medium og div andre blader/tidsskrifter.

Jeg er registrert og godkjent healer av Det Norske Healerforbundet (DNH) og Norsk Spiritualist Forening Healerforbund (NSFH).

Kontaktinfo
 • Navn på virksomhet
  Signe Beatrice
 • Navn
  Signe Beatrice - Reading, Healing og Tarot
 • Telefon
  21 90 21 90
 • Epost
  post@signebeatrice.com
 • Besøksadresse
  Frognerveien
 • Postnummer
  0257
 • Sted
  OSLO
Send en melding/forespørsel til veileder

  Sosiale media

  Trenger du hjelp?

  Vi er her For å hjelpe deg

  Noe uklart!
  Kontakt oss gjerne, vi er glade for alle spørsmål som vi kan hjelpe deg med.