Om veileder

Meditasjonsguiden, Torill Taftø

Meditasjon
- bringer deg i kontakt med din indre kjerne igjen - din kraft
- trener hjernen vår, på samme måte som når du lærer deg matte eller musikk
- gir deg mer energi, og kan få deg til å føle deg mer glad og positiv
- kan bringe klarhet i tankene, gi bedre mestring, økt fokus, og kan gi redusert uro
- kan gi deg mer ro og indre balanse, slik at du takler både stress og tankespinn bedre
- kan bidra til at du føler deg mer trygg, både i deg selv, men også blant andre, fordi du har funnet din indre kraft, den du egentlig er

Nå kan du lett få en daglig rutine på din meditasjonspraksis, enten du mediterer fra før, kjenner til det, aldri har meditert eller tenkt du skulle ha kommet i gang for lenge siden. Her har du norske meditasjoner lett tilgjengelig hele tiden, i mange forskjellige tema - du får LYST til å meditere!

Å lytte til guidet meditasjoner, er en reise i seg selv. Her er det ikke snakk om hvilken måte du skal meditere på. Her skal du bare slappe av og lytte - og du er i gang med den reisen som er riktig for deg - der og da. Du kan velge mellom flere meditasjoner innenfor ulike tema. Meditasjoner kan du lytte til gjentatte ganger, og du vil oppleve å få nye innsikter hver gang. For hver gang du lytter, åpner du opp for et nytt lag på din reise. Å lytte til guidet meditasjoner, er utrolig fint - da er du i gang med meditasjon, og det ligger mye energi i ord, stemme og musikk.

Her finner du meditasjoner

Personlig kanalisert meditasjon
Her fungerer jeg som en kanal der det kommer kanaliserte ord, setninger, kanskje en historie som er til deg. Dette kan være rørende, sterkt, gripende, veiledende og transformerende.

Meditasjonspakken
Du kan starte med meditasjon NÅ! Her er en enkel og gjennomførbar oppstarts pakke i grunnleggende meditajson for deg som ønsker å komme i gang med med en gang.

Den spirituelle pakken
Kom i flyt for din spirituelle reise. Her kan du begynne med å observere tegn, beskjeder og informasjon som universet gir deg. Du får også mulighet til et spennende møte!

Ditt neste steg
Vi jobber sammen i fire uker, der vi har fokus på din vei videre. Her har vi samtale hver uke, der jeg underveis bruker min sterke intuisjon og healingevner. Du får også lydfiler du kan bruke underveis. Noe av veien blir til mens vi går - det er jo slik universet jobber!

Veiledning/fjernhealing
Føler du at du står fast, og ikke kommer deg videre? Søker du etter svar, men stoler ikke helt på svarene i deg selv? Har du behov for litt veiledning for enklere å se ditt neste steg, så kan du ringe meg for en 30 minutters samtale. Timen avtales på forhånd.

 

Ebok "Et hverdagsglimt"
I disse små glimtene fra hverdagen, vil du nok finne mange ting du kan kjenne deg igjen i, for refleksjon og ettertanke, en liten oppvekker. I boken finner du også små øvelser, som du kan ta hver dag i ulike situasjoner, for å snu energien.

 

 

Hvordan foregår veiledning

Telefonkonsultasjon, Hjemmebesøk

Kurs, utdannelse, erfaring

Om Torill Taftø
Sertifisert meditasjonslærer, spirituell veileder og healer.

- Jeg har en bakgrunn fra Statoil i over 20 år, både fra havs og til lands. En stresset og hektisk hverdag ble etterhvert, en lang historie med å være syk, med angst, smerter og utbrenthet.

Jeg måtte ta tak i livet livet, og få en endring.

Etter knallhard jobbing med meg selv, kom jeg meg opp på beina igjen så godt det lot seg gjøre, og bruker i dag min egen erfaring fra dette, samt min utdanning og kurs, med å veilede andre i å ta i bruk verktøy som jeg selv brukte, for å ta tilbake livet mitt.

Jeg har også en lang spirituell reise, og i dag kanaliserer jeg informasjon som kan guide deg videre på din vei.
Les mer på nettsiden

Andre opplysninger

Et av mine bidrag til en bedre verden - er å veilede andre til å ta i bruk verdens mest kraftfulle verktøy - Meditasjon!

Jeg kanaliserer ned guidede meditasjoner, som jeg setter sammen i pakker, eller som du kan få tilgang til enkeltvis. Har også meditasjons kurs - og treninger, meditasjons grupper, foredrag og veiledningstimer.

Jeg lærer vekk meditasjon på en litt annerledes måte, enkelt og gjennomførbart

Kan også komme til din bedrift/skole, der jeg gir veiledning på hvordan meditasjon kan endre arbeids-/skoledagen, som bl.a økt kreativitet, mer løsningsorientert, mindre tankespinn og stress, som igjen gir bedre helse som også kan være med på å forebygge sykemeldinger/fravær.
Torill Taftø

Kontaktinfo
 • Navn på virksomhet
  Meditasjonsguiden
 • Navn
  Meditasjonsguiden, Torill Taftø
 • Telefon
  905 56 013
 • Epost
  torill@meditasjonsguiden.no
Send en melding/forespørsel til veileder

  Om videoen

  Roligere, gladere og mer klarhet? Av egen erfaring - så vet jeg at det er mulig. Kanskje kan det være noe for deg også?

  Video

  Trenger du hjelp?

  Vi er her For å hjelpe deg

  Noe uklart!
  Kontakt oss gjerne, vi er glade for alle spørsmål som vi kan hjelpe deg med.