Om veileder

Anima energi tilbyr

• Kommunikasjon med dyr

• Reading av mennesker

• Intuitiv veileder

• Innsikt og selvutvikling

 

Dyresamtale
Dyrkommunikasjon via dyr som medium
Har dyret ditt endret aferd, er sykt, halt, har smerter eller noen gjentatte plager, er en dyrsamtale riktig for å åpne blokkeringer og se bakenforliggende emosjoner og ubalanser. Dyret kan bære på «blokkeringer», som eieren sitter på svaret til. Løsningen ligger i eierens erfaringer, innsikt, omsorg og kjærlighet.
Jeg kan ta kontakt med ditt dyr som medium, og gi deg informasjon på dypere plan. Verdifull Informasjon om ditt og dyrets emosjoner, relasjoner og liv vil komme frem.

Når dyr forsvinner
Mange dyreeiere opplever å miste sine dyr, og går gjennom angst og bekymring for hva som kan ha skjedd. Jeg kan ta kontakt med dyret og hjelpe eieren - og dyret.

Samtale med døde dyr
Kan man kommunisere via døde dyr. Svaret er ja, i den form at jeg kan hente informasjon fra dyrets tidligere liv, relasjon til sin kjære avdøde venn, finne frem til gjemt og glemt informasjon og følelser eller annet budskap som ligger lagret hos dyret. Samtale med døde dyr kan hjelpe et ønske om å forstå og forsone seg med dyrets avskjed et dyr kan formidle opp. Et dyr kan formidle informasjon i flere lag, dvs flere dimensjoner som fra tidligere liv. En dyresamtale kan hjelpe.

Samtale med Ville dyr
Samtaler fra de ville dyrene vil hjelpe deg å se og erindre din indre kraft.
Samtalene inneholder helbredende energier, gode ord, tanker og visdom som du kan bruke i ditt liv.

Reading av mennesker
Som veileder kan mine readinger hjelpe deg med bedre Innsikt og selvutvikling. Ofte ser man også at Reading av mennesker hjelper for bedre forståelse av seg selv, sine utfordringer og indre følelser. Ved bedre selvinnsikt øker velvære, ytelsesevne, helse og harmoni.

Ring eller mail meg for dyresamtale eller reading, tlf: 97 04 43 09 / post@animaenergi.no

 

Andre opplysninger

Anima energi ble grunnlagt i 2013 av Anne-Maria S. Håndstad.
- Jeg er lisensiert Dyretolk, utdannet ved norges eldste dyrekommunikasjon skole Flammehuset. Jeg representerer og underviser ved Flammehuset.

Kontaktinfo
 • Navn på virksomhet
  Anima Energi
 • Navn
  Anne-Maria Håndstad
 • Telefon
  97 04 43 09
 • Epost
  post@animaenergi.no
Send en melding/forespørsel til veileder

  Trenger du hjelp?

  Vi er her For å hjelpe deg

  Noe uklart!
  Kontakt oss gjerne, vi er glade for alle spørsmål som vi kan hjelpe deg med.