Beskrivelse

Verdenskanselliet - roman 2023, Innbundet, bokmål

De som ga retningslinjene, ledet Verdenskanselliet, og de ville bruke Eva på grunn av evnene hennes. Som alltid kjente John en kvalmende ulming i magen bare ved tanken på at de skulle utnytte henne til noe som helst i den bisarre forskningen de drev på med. Verdenskanselliet er avsondret fra den forurensede luften og de livsfarlige UV-strålene fra sola. Verden utenfor er ødelagt av flommer, pandemier og krig. I Verdenskanselliet handler alt om å leve etter de Syv Bud om Velvære, øvrige følelser er mer eller mindre forbudt. John er redd – de forbudte følelsene tar mer plass enn før. Men han håper hans bånd til Eva skal beskytte ham. Hun er hans biologiske søster, og har ekstrasensoriske evner. Verdenskanselliet vil bruke henne for å skape en ny mennesketype, en synsk menneskerase som skal bekjempe maskinene som er i ferd med å ta over. Står han nå i fare for å bli sendt ut? John blir advart av en som legger Tarotkortene for ham, men forstår han hva de forteller...?

I en bekmørk science fiction-roman tar debutant Torill H. Lauritsen et oppgjør med jaget etter nytelse og produktivitet som er i ferd med å overvelde samfunnet vårt. Boken skildrer en dystopisk fremtid hvor innbyggerne frivillig dopes ned og pakkes inn i en behagelig hverdag for å gjøre dem mest mulig produktive. I Verdenskanselliet styrer en liten elite ved hjelp av De syv bud om velvære, strenge regler som ikke bare kontrollerer hva innbyggerne skal gjøre, men hva de skal tenke. De som ikke tenker slik ledelsen vil, eller ikke er produktive nok, blir sendt ut for å klare seg selv i en verden ødelagt av klimakatastrofer, kriger og pandemier.

SUPERTILBUD
Du får nå kjøpt boken på nettbokhandlene til kr 131,- og i bokhandlene til kr 150.
Du kan også ta direkte kontakt med forfatteren
torillhl@gmail.om eller  971 77 711

TORILL H. LAURITSEN VERDENSKANSELLIET
ISBN: 9788230357132 Impresa forlag

Om forfatteren Torill H. Lauritsen er født i Kirkenes i 1954. Hun har skrevet på Verdenskanselliet siden 2008. Etter å ha blitt ledet i sirkel av to store forlag siden 2009, med 6 konsulentuttalelser og uttallige omskrivninger, gir hun nå ut boken på eget forlag.

Send en melding/forespørsel til annonsør

  Kontakt
  • Firma/Virksomhet
   Impresa forlag
  • Kontaktperson
   Torill H. Lauritsen
  Telefon

  971 77 711

  E-post

  torillhl@gmail.om

  Trenger du hjelp?

  Vi er her For å hjelpe deg

  Noe uklart!
  Kontakt oss gjerne, vi er glade for alle spørsmål som vi kan hjelpe deg med.