Kursbeskrivelse

I den tantriske livsvisdom ligger det innvevd en kjærlighet til livet som er helt unik. InnerLifeTantra gir deg kunnskapen og treningen som må til, for å åpne for den indre gleden over eget liv. Å oppdage skjønnheten rundt deg, bringe inn mer sanselighet og våge en naturlig intimitet som ikke er seksualisert, gir et helt nytt syn på tilværelsen.

Kursleder Shalini Lind og assistenter tilbyr flere typer kurs på vakre Bjørk kursgård ved Hamar; Ettårig fordypning over fire kurs, Womens Wisdom, parkurs og introduksjonskurs til tantrisk massasje.

Årets ettårige fordypnings-gruppe består av fire kurs fra onsdag kveld til søndag. På hvert kurs igangsettes en indre prosess som du lærer å ivareta de neste 11 ukene, inntil vi sees igjen. Vi jobber med pust, meditasjon, visualisering og fantasi som erkjennelses-form, massasje, energiarbeid, drømmer, mindfulness, m.m.

Det å ha den samme gruppen med seriøst, søkende mennesker å komme tilbake til, som kjenner deg og tar deg imot, er noe du helt klart vil verdsette. Shalini er dessuten kjent for å bygge opp en varm og åpen atmosfære på kursene sine, som gjør at du kjenner deg trygg til å ta imot den indre gleden over å være til.

På hvert kurs lærer du å gi og motta Tantrisk Massasje. Det er en måte å bevege deg varsomt ut av hulen og åpne for en ny måte å ta imot deg selv og andre mennesker. Etter hvert som du mestrer å være fullt til stede i deg selv, vil det å gi tantrisk massasje oppleves som å komme inn i et hellig rom i ditt indre. Nesten alle opplever giversiden som minst like verdifull som det å motta massasje. Det kommer av at sinnet går over i en helt annen sfære, når vi baserer oss på ro og tilstedeværelse.

Forutsetningen for å delta på en ettårig fordypning i InnerLifeTantra er at du befinner deg innenfor alderen 28 – 65 år, har god helse og psykisk balanse. Det som kanskje forstyrrer deg, er at du lengter etter å skape et dypere innhold i dine relasjoner og i livet generelt. Det kan InnerLifeTantra bidra til. Og er du ikke fornøyd etter første kurs, kan du trekke deg fra å bli med videre.

Hvis du ønsker å gå videre til godkjenning som InnerLife Tantra-massør, trenger du å få godkjenning fra hovedlærer.

Gå gjerne inn på Shalini Linds YouTube-kanal og se på noen av videoene som ligger der. Gjenkjenner du det hun snakker om, vil du garantert få glede av å bruke 2024 til å fordype deg i livets visdom på en praktisk og jordnær måte. 

Hvordan arrangeres kurset/utdanningen

I kurslokale

Varighet

4 kurs a 4,5 dager i løpet av 2024

Pris for kurset

30.000 som deles opp i avdrag

Adresse for kurset
 • Adresse
  InnerLife-Akademiet, Løkenvegen 79
 • Postnummer
  2344
 • Sted
  Ilseng
Sted - Kart
Send en melding / forespørsel til arrangøren

  Kontaktinfo
  • Kursarrangør
   InnerLife-Akademiet
  • Kontaktperson
   Shalini Lind
  • Telefon
   466 344 84
  • Epost adresse
   shalini@innerlifetantra.no
  Om video

  I denne 15 minutters videoen forteller Shalini om hva det gjør med oss på et indre plan, når vi gir og mottar InnerLife Tantrisk massasje. Det handler blant annet om en trygg opplevelse i egen kropp, idet vi åpner oss for en intimitet som ikke er seksualisert. Men hva betyr det at tantrisk massasje er erotisk og ikke seksuell?

  Video
  Om skolen - arrangøren

  Kursleder Shalini Lind

  Shalini er en kursleder som inspirerer deg til å hente frem de gjemte og glemte livskreftene i deg selv. Hun skaper tidlig i kurset en varm atmosfære, slik at du kjenner deg tilstrekkelig trygg til å møte dine nye erfaringer.

  Shalini har arbeidet med spirituell veiledning og kurs på heltid siden 1981. De siste ni årene har hun bare fordypet seg og undervist i det som er blitt «InnerLifeTantra». Hun bor i et kollektiv på Bjørk kursgård sammen med sine medarbeidere; Øivinn, Nina og Kerste med datter Vilde og en liten hund.

  Trenger du hjelp?

  Vi er her For å hjelpe deg

  Noe uklart!
  Kontakt oss gjerne, vi er glade for alle spørsmål som vi kan hjelpe deg med.