Kursbeskrivelse

Sjamanskole i Norge og Panama

Vil du finne tilbake til kraften og visdommen gjennom de gamle sjamanmetodene og -tradisjonene, men du vet ikke hvordan du kan starte? Da kan du bli med i mitt velutviklede program steg for steg fremover på sjamanveien!

Ny sjamanskole 1 begynner 13-15 oktober, 2023, på Nesodden utenfor Oslo

Sjamanskole 1 i Panama, Mellom Amerika, 3-14 desember, 2023

Sjamanskole 2 i Panama starter 10-23 desember, 2024

Les flere detaljer om sjamanskolen på nettsiden

 

Hvordan arrangeres kurset/utdanningen

I kurslokale, På reise

Send en melding / forespørsel til arrangøren

  Kontaktinfo
  • Kontaktperson
   Øyvind Martinsen
  • Telefon
   984 02 728
  • Epost adresse
   healing@saivolight.com
  Om skolen - arrangøren

  Jeg er praktiserende sjaman og healer, og jeg arbeider for mennesker og naturen. Jeg er nå i dette livet i fjerde inkarnasjon som sjaman. Min forbindelse med naturen forberedte fundamentet for min utvikling som sjaman, og utviklingen fortsetter etter hvert som jeg gradvis utvikler meg sammen med mine spirituelle hjelpere og veivisere, kraftdyr og natur elementene.

  Jeg har reist verden rundt og brukt mye tid ute i naturen på lengre og kortere ekspedisjoner og turer. Ekspedisjonene har vært i mange forskjellige klimasoner under alle tenkelige forhold, som har ført meg i nær kontakt med naturelementene. Jeg ser på naturen som en stor læremester. Dette har vært grunnlaget for min vei inn i sjamanismen, jeg trengte bare å finstemme min tilnærming, og lære healing metodene fra en erfaren sjaman.

  Den finstemmingen startet da jeg for noen år siden begynte sjaman treningen under kyndig veiledning av Ailo Gaup. Ailo gikk over til den andre siden i 2014, og han var også forfatter av flere bøker om emnet, og han var en av verdens fremste sjamaner. Healing metodene jeg lærte er basert på titusener av års tradisjoner fra alle kontinenter.
  Jeg føler meg beæret over å ha fått denne muligheten til å lære fra en mester, og jeg vil også takke mine spirituelle hjelpere, kraftdyr, og sjaman kolleger for støtte til sjamanarbeidet. Min oppgave er å gjøre healing arbeide, og videreføre den gamle kunnskapen til andre.

  Jeg har en sjamanskole i Norge og i Panama der underviser i sjamanisme og sjamanhealing. Sjamanskolen går over flere samlinger, og studentene får hjemmeoppgaver mellom hver samling, slik at de gradvis kan utvikle seg som healere og sjamaner.

  Slik holdes ilden levende.

   

  Sjamanhilsen
  Øyvind Martinsen

   

   

   

  Trenger du hjelp?

  Vi er her For å hjelpe deg

  Noe uklart!
  Kontakt oss gjerne, vi er glade for alle spørsmål som vi kan hjelpe deg med.