Kursbeskrivelse

Tilbake til Urkraften, som er en del av Skaperkraften AS, drives av ekteparet Von og Tom Engelbrecht.
Vi tilbyr deg flere HELT UNIKE KURS innen sjamanisme og som du derfor gjerne kan ta i tillegg til sjamanistiske kurs tatt hos andre arrangører . Vi garanterer deg nye erfaringer både som nybegynner og som erfaren. For kvinner har vi i tillegg de to helgeworkshopene Villkvinnens Oppstandelse og den videregående workshopen Villkvinnens sanne Natur. Der samles dere kvinner hjemme hos oss og workshopen er inkludert henting / levering togstasjon (flyplass på søndag)), vegetarisk kost & losji for en billig penge.

Alle våre kurs kan oppleves som intense på en positiv måte. Vi har fått mange tilbakemeldinger om at kursdeltakerne er overrasket over hvor mye de faktisk lærer /erfarer lærer i løpet av en helg. Sjekk gjerne ut alle tilbakemeldingene som ligger på vår webside. Hvis man ønsker å bli en sjaman er det en forutsetning at man kan alt man lærer på våre kurs.

Kurssteder
Over hele Sør-Norge. Vi arrangerer samlinger / kurs i Bergen, Østfold, Stavanger, Oslo og Trondheim. Vi arrangerer også kurs på tettsteder hvis det er interesse for det. Gi oss også gjerne tips om hvor du mener vi bør arrangere.

Her er samlingene pr dags dato med glede tilbyr deg.  Mer info på websiden sjamanisme.no

Grunnkurs i Sjamanisme
Dette kurset må ta ta for å kunne ta de andre kursene. Detter er selve grunnlaget de andre kursene baserer seg på. Arrangeres lørdag og søndag. På dette kurset vil du bli kjent med Åndeverden og med kraftdyr og andre åndehjelpere. Mye praksis og lite teori. Arrangeres lørdag og søndag.

Sjamanistisk ekstrahering
Her lærer du bl.a. hvordan du fjerner invaderende energier hos andre personer. I følge sjamanistisk tankesett er dette energier som gjør oss syke. Kurset passer perfekt for de som ønsker å begynne som sjamanistisk praktiserende behandler (healer). Arrangeres fredag, lørdag og søndag.

Sjelehenting
Når mennesker opplever traumatiske opplevelser (sjokk) kan det forsvinne sjelebiter fra kroppen. På denne samlingen lærer du bl.a. hvordan du henter disse sjelebitene tilbake til klient på en trygg og skånsom måte. Arrangeres fredag, lørdag og søndag.

Sjeleføring - før og etter døden
På denne samlingen lærer du bl.a. å føre over sjeler som sitter fast i mellomverden på en trygg og skånsom måte både for sjelen som skal føres over og for deg som utøver. Du lærer også metoder som har gjort sitt til at mange har fått et tryggere forhold til døden.
Arrangeres fredag, lørdag og søndag.

Sjamanistisk drømmearbeid
Denne workshopen er designet for de som ønsker å ta et dypdykk inn i verden av drømmer gjennom metoder utviklet for sjamanistisk drømmearbeid. Du som kursdeltaker vil utforske visdommen, kreativiteten og veiledningen som drømmeånden tilbyr. Workshopen vil gi deg verktøyene til å arbeide bevisst med egne drømmer bl.a. ved hjelp av sjamanistiske metoder som trommereiser.
Arrangeres fredag, lørdag og søndag.

Villkvinnens Oppstandelse (kun for kvinner – inkl. henting, vegetarisk kost & losji)
For nybegynnere. Denne helgen bor du i vårt hjem på Bruvik (ved Bergen) omgitt av vakker natur. Vi henter deg på Arna togstasjon (8 min med tog fra Bergen, og vi kan kjøre deg til Flesland flyplass på søndag. Eller til togstasjonen igjen) og får servert god vegetarisk mat under hele workshopen.
«Vi samles i en trygg og varm atmosfære, i et fellesskap hvor vi styrker
solide bånd til hverandre gjennom den feminine utemmede kraft. Det her vi brenner opp tvil, stress, skam, problemer og bekymringer slik at villkvinnens sanne lys kan skinne fritt. Når villkvinnens lys
skinner fritt blir hjertet hennes dratt i den retning av det hun elsker å gjøre og til det hun er ment å gjøre i denne verden». Arrangeres fredag, lørdag og søndag.
Mer info: villkvinne.no

Villkvinnens sanne Natur
En videregående workshop som er fortsettelsen på Villkvinnens Oppstandelse.
Arrangeres fredag, lørdag og søndag.

 

Hvordan arrangeres kurset/utdanningen

I kurslokale

Adresse for kurset
 • Adresse
  Bruvikvegen 1178
 • Postnummer
  5285
 • Sted
  BRUVIK
Sted - Kart
Send en melding / forespørsel til arrangøren

  Kontaktinfo
  • Kursarrangør
   Tilbake til Urkraften
  • Kontaktperson
   Von og Tom Engelbrecht
  • Telefon
   900 61 597
  • Epost adresse
   skaperkraften@gmail.com
  Video

  Trenger du hjelp?

  Vi er her For å hjelpe deg

  Noe uklart!
  Kontakt oss gjerne, vi er glade for alle spørsmål som vi kan hjelpe deg med.