Hva slags sted:

Nettbasert, Webseminar

Beskrivelse

Bli med inn i en verden av ekspansjon og endeløst potensiale! ThetaHealing, et kraftig verktøy for intuitiv helbredelse og personlig vekst, venter på å åpne dørene for ditt indre mirakelunivers.

Ønsker du å transformere ditt liv og hjelpe andre med deres reise til indre helbredelse? ThetaHealing er nøkkelen til å bryte barrierer og skape ditt drømmeliv. Utforsk en metode som går langt utover tradisjonell selvutvikling og åpner dører til en dypere forståelse av deg selv og din plass i verden.

Traumer, stress, indre uro, utbrenthet, frykter, angst, sorg, konflikter, relasjoner, jobb, karriere, økonomi, helse, ta valg, eller rett og slett å finne din "Life mission",  er bare noen få eksempler på mulige utfordringer som kan løses med ThetaHealing. Du vil lære å endre og omskape begrensende tankemønster og følelser, så du kan skape det livet du ønsker deg.

Delta i denne inspirerende reisen og oppdag din intuitive kraft i et støttende og åndelig fellesskap. Basic DNA-kurset gir deg verktøyene til å praktisere ThetaHealing på deg selv, dine kjære og til og med dine kjæledyr. Det er begynnelsen på en reise mot selvoppdagelse og en sertifisert mulighet til å utvide din evne til å hjelpe andre på deres helbredelsesvei.

Har du spørsmål eller lurer på om dette kurset er riktig for deg? Bestill gjerne en gratis, uforpliktende samtale hvor jeg vil gi deg svar på alt du lurer på.

Ingen tidligere erfaring er nødvendig. Du vil bli støttet gjennom hele kurset, slik at du får den hjelpen du trenger. Forvent en forhøyet bevissthet, positiv forandring, styrket intuisjon og effektive teknikker for å skape ditt drømmeliv. Bli med på 3 dager fylt med åndelig inspirasjon, meditasjon, praktiske øvelser, helbredelse og nye vennskap som vil løfte deg til nye høyder!

Les mer om Thetahealing, instruktøren og kursinnhold her!

Aktiviteten starter om:
 • 05

  Dager
 • 21

  Timer
 • 14

  Minutter
Video
Dato
 • 24-05-2024
Tidspunkt

Fredag kl 9-17, lørdag 9-17 og søndag 10-17.

Arrangør

Intuitiv-Coaching.no

Adresse
 • Sted/lokaler
  Zoom online Webinar
Praktiske detaljer

Internasjonal sertifisering, en gratis personlig coachingtime (verdi kr 880,-), norsk utførlig manual er inkl. i prisen. Manualen sendes deg i posten før kurset starter.

Sjekk at Zoom er oppdatert og fungerer på enheten du ønsker å bruke under webinaret (pc, nettbrett, mobil, mac). Kamera må gjerne stå på under sending, så gruppen kan oppleve fellesskap. Det blir meditasjoner og øvelser, så sørg for å sitte mest mulig uforstyrret. Ha et varmt plagg tilgjengelig, da temperaturen svinger når vi jobber med energier.

Husk notatboken din og penn. Ha nok drikke og andre nødvendigheter innen rekkevidde. Det blir små pauser og en lengre lunsjpause midt på dagen.

Pris

Kr 5.200,- inkl. 1 gratis, personlig 1:1 coachingtime (60 min) etter kurset, verdi kr 990,- og en utførlig norsk manual verdi kr 250,-

Kontaktperson

Berit Höflacher

Telefon

99572235

Epostadresse

berit.hoef@gmail.com

Send en melding/forespørsel til arrangøren

  Trenger du hjelp?

  Vi er her For å hjelpe deg

  Noe uklart!
  Kontakt oss gjerne, vi er glade for alle spørsmål som vi kan hjelpe deg med.