Hva slags aktivitet:
Hva slags sted:

Nettbasert

Beskrivelse

Grunnmedisin er et deltidsstudium over ett år som gir kompetanse i medisinsk naturvitenskapelig tenkemåte og kunnskap med hovedvekt på anatomi, fysiologi, patologi og mikrobiologi. Nyhet! Du kan nå ta Grunnmedisin med 30 studiepoeng og mulighet for støtte i Lånekassen

 • Grunnmedisin passer for: Akupunktører, homøopater, soneterapeuter eller andre som er under naturmedisinsk utdanning. Yrkesutøvere innen helse- og sosialsektoren som mangler medisinsk utdanning. Lærere i videregående skole. Studenter og andre interesserte som ser nytten av grunnmedisin i sin fagkrets.

Du vil i løpet av Grunnmedisin lære om symptomer og det å gjenkjenne sykdomstilstander, om hvordan kroppen, organene og cellene er bygget opp og alle de fysiske prosessene som foregår i kroppen. Utdanningen er verdifull for alle som ønsker å arbeide med helse. For deg som ønsker å bli naturterapeut er studiet obligatorisk. Det gjør også kommunikasjon med det ordinære helsevesenet lettere, og det kan ha stor betydning for behandlingstrategien innen mange naturmedisinske terapiformer. Lærestoffet presenteres både gjennom lærebøker og fagartikler i nettskolen. Det er også tilgjengelige videoforelesninger fra store deler av pensum.

Dato
 • 01-09-2024
Adresse på kart
Arrangør

Tunsberg Medisinske skole

Adresse
 • Sted/lokaler
  Tunsberg Medisinske skole
 • Adresse
  Farmannsveien 18-22
 • Postnummer
  3111
 • Poststed
  Tønsberg
Praktiske detaljer

Nettstudie

Pris

Med studiepoeng:
Kr 18 900
Uten studiepoeng:
Kr 14 900
Kr 8200 del 1
Kr 8200 del 2
'

Kontaktperson

Truls Isaksen

Telefon

33 61 10 90

Epostadresse

post@tunmed.no

Send en melding/forespørsel til arrangøren

  Trenger du hjelp?

  Vi er her For å hjelpe deg

  Noe uklart!
  Kontakt oss gjerne, vi er glade for alle spørsmål som vi kan hjelpe deg med.