Hva slags aktivitet:
Hva slags sted:

I kurslokale

Beskrivelse

7 dager Osho Dynamisk Meditasjon Intensiv i Oslo Spreng grensene!

Lørdag 25 - fredag 31 mai 2023 (1 time hver morgen)

"Chaotic methods are needed to push consciousness to its roots, because only from the roots is transformation possible. If you do my method of Dynamic Meditation vigorously, unsystematically, chaotically, your center moves to the heart. Then there is a catharsis. Catharsis is needed to unburden the heart, to throw off suppressions, to make the heart open."

- Osho Å gjøre "Dynamic" hver morgen i 7 dager er en rask, intens og grundig måte å bryte ut av gamle, negative mønstre i kropp og sinn. Disse mønstrene holder oss fanget i fortiden og hindrer oss i å oppleve vår naturlige livsglede nå.   Den indiske mystikeren Osho observerte allerede tidlig på '70-tallet at mennesker fra vesten hadde for mye indre uro til å få utbytte av stillesittende meditasjoner. Han utviklet derfor "aktive" meditasjoner, en kombinasjon av fysisk aktive faser som utlader opplagret fysisk og psykisk spenning, og rolige, inaktive faser for å gå inn i stillhet.

Osho Dynamisk Meditasjon er ansett som en av Osho's mest krevende, men også mest frigjørende aktive meditasjoner. Den består av fem faser, der de tre første er fysisk utagerende med kaotisk pust, emosjonell utlevelse og bevegelse, og de to siste er stille observasjon og feirende dans. Hele meditasjonen varer en time og gjøres med lukkede øyne. Her har du mulighet til å frigjøre deg fra gamle begrensninger uten å måtte ta hensyn til hva andre synes om deg.

Ingen forkunnskaper nødvendig - instruksjon blir gitt ved meditasjonens begynnelse.
"Hvis du føler at du sitter fast i ting og har behov for å blåse ut og komme videre, skal du melde deg på denne intensiven - anbefales!" - tidligere deltager

Kursledere Meditasjonen ledes av Homa Elleri og Erik Yogi Møller som begge har over 40 års erfaring med egen meditasjonspraksis og meditasjonsledelse.
Homa er innehaver og daglig leder av Zen House i Oslo (tidl. Zen Bok og Musikk) siden 2000. Hun er cand.mag., sosionom og kroppsterapeut, og er utdannet meditasjonslærer fra Osho Multiversity i India. Erik leder Zen Leadership og EMConsulting AS, og har bred kompetanse i avspenning og stressmestring. Han arbeider til daglig med lederutvikling og endringsprosesser i næringslivet.

Tid: Lørdag 25. - fredag 31.5 (7 dager, 1 time hver gang) Hverdager: kl 06.00 Lørdag: kl 07:30 Søndag: kl 08.00

Sted: Northern Light Yoga  Rosenborg gt. 9  0356  Oslo (Majorstuen)
Pris: NOK 995
Påmelding nødvendig: zenhouse@zen.no eller på 41471790

Dato
 • 25-05-2024
Adresse på kart
Arrangør

Zen House i Oslo

Adresse
 • Sted/lokaler
  Northern Light Yoga
 • Adresse
  Rosenborg gt 9
 • Postnummer
  0356 Oslo (Majorstua)
 • Poststed
  Oslo
Praktiske detaljer

Tid: Lørdag 25.5. - fredag 31.5 (7 dager, 1 time hver gang)
Hverdager: kl 06.00
Lørdag: kl 07:30
Søndag: kl 08.00

Pris

NOK 995

Kontaktperson

Homa Elleri

Telefon

41471790

Epostadresse

zenhouse@zen.no

Send en melding/forespørsel til arrangøren

  Trenger du hjelp?

  Vi er her For å hjelpe deg

  Noe uklart!
  Kontakt oss gjerne, vi er glade for alle spørsmål som vi kan hjelpe deg med.