Hva slags sted:

Nettbasert, Webseminar

Beskrivelse

Animal Seminar for Thetahealere holdes for første gang i Norge ❤

Et herlig sertifisert temakurs innen Thetahealing, der du vil lære å forbinde deg med dyrenes Høyere Selv, gjøre en body scan, kommunisere, heale og endre på følelser og trosprogram, akkurat som vi gjør med mennesker. Forskjellen nå, er at du vil se at dyrene mer enn gjerne vil heales – etter å ha fått deres tillatelse og hellige navn – og at dyret mest sannsynlig speiler noe i eieren sin.

Dyrene kan ta på seg eiers emosjonelle, mentale og fysiske stress. Det betyr at vi som Thetahealere jobber på både dyr og eier. En verdifull hjelp, i tillegg til det å kommunisere med dyret og videreformidle beskjeder til eier.

For å kunne scanne, coache og heale både dyr og eier, har du behov for kurs 1) Basic DNA,  kurs 2) Advanced DNA og kurs 3) Dig Deeper som forkunnskap.

Les mer om kursinnholdet her!

Med min bakgrunn fra Dyretolkskole og mye medium-erfaring, kommer jeg til å gi kursdeltagerne noen ekstra story’s og øvelser utover det som står i manualen.

Kurset går over 2 hele dager, fra 9-16, med et lite forbehold om +/- tidsforbruk.

Påmelding i kurskalender på nettsiden.

Aktiviteten starter om:
  • 34

    Dager
  • 22

    Timer
  • 05

    Minutter
Dato
  • 22-11-2024
Tidspunkt

Fredag kl 9-16, lørdag 9-16.

Arrangør

Intuitiv-Coaching.no

Adresse
  • Sted/lokaler
    Zoom online Webinar
Praktiske detaljer

Oppmøte og praktisk info:
Tider: kl 9-16 begge dager (fredag/lørdag).
Ha gjerne bilde av kjæledyret ditt tilgjengelig til øvelser i breakout-room med annen deltager.

Zoom link sendes sammen med bekreftelsen. Samme link begge dager. Sjekk at Zoom fungerer på den enheten du ønsker å bruke under kurset (PC, Mac, Nettbrett, Mobil). Logg deg gjerne inn noen minutter før vi starter, så du er sikker på at alt fungerer.

Det blir en lengre lunsjpause midt på dagen og småpauser underveis etter behov. Legg fram notatbok, penn, drikke og hva annet du måtte behøve under kurset. Noen har behov for headset. Manualen for Dig Deeper kan være kjekt å ha, men ikke nødvendig. Kamera skal være på mest mulig, slik at jeg ser at du faktisk deltar og for at vi får en bedre connection i gruppa.

Manual: Norsk manual inngår i kurset og sendes som PDF-fil på mail før vi starter.

Sertifisering: Så snart du har booket din plass, får du tilsendt en automatisk bekreftelse med bl.a. en unik link til dette kurset på Thetahealing.com. Viktig at du følger lenken for å registrere deg for sertifisering. Dette må være gjort innen kurset starter.

Pris

Kr 4.400,- for 2 hele dager inkl. manual

Kontaktperson

Berit Höflacher

Telefon

99572235

Epostadresse

berit.hoef@gmail.com

Send en melding/forespørsel til arrangøren

    Trenger du hjelp?

    Vi er her For å hjelpe deg

    Noe uklart!
    Kontakt oss gjerne, vi er glade for alle spørsmål som vi kan hjelpe deg med.