Beskrivelse

“Ild dronningen” er en bok som er dypt forankret i personlig transformasjon, makt, og indre styrke. Energien i boken reflekterer både indre og ytre konflikter, og den vil appellere til lesere som er tiltrukket av fortellinger om sterke kvinnelige karakterer som gjennomgår intense prøvelser for å finne sin egen sannhet.

Trykk her for å kjøpe boken

Ild-symbolikken representerer mer enn bare en overfladisk fortelling – det handler om en indre flamme som symboliserer kamp, overlevelse, og frigjøring. Forfatteren har kanalisert sin egen livserfaring og personlige innsikt inn i boken, noe som gir den en autentisitet som resonnerer dypt hos mange lesere. Lesere vil ikke bare bli tiltrukket av handlingen, men også av de emosjonelle lagene under overflaten som gir boken en rik og kompleks energi.

Om handlingen:

«Jordmor Lerke Lydersen snakker med ufødte barn. Sjeler som befinner seg i fare under fødselen. «Fortell meg det jeg trenger å vite for å hjelpe deg» , ber hun stumt. Disse samtalene er ikke noe hun tror på selv, de bare skjer. Og redder liv. 

Da en død person på mystisk vis blir funnet i en kongegrav på Mølen, blir Lerke tvunget til å åpne døra til kottet hvor hun har gjemt seg siden hun var barn. Helt fra den gang hun fikk med brev hjem fra rektor fordi hun hadde sett ting andre barn ikke så. Da hun ble tvunget til psykolog fordi hun ble stemplet som lystløgner. 

Ilddronningen er fortellingen om å være sin egen verste fiende, i tillegg til å risikere familie, venner og samfunnet på nakken om du avslører så mye som et fnugg av den du egentlig er. 

Dette er boka om to parallelle etterforskninger, der den ene fører til pågripelse og den andre til frihet.»

KJØPES HER

Om video

Forfatteren avslører: Slik kom ordet «måneflora» til meg

Video
Send en melding/forespørsel til annonsør

    Kontakt
    • Firma/Virksomhet
      Hannekristinrohde.no AS
    • Kontaktperson
      Hanne Kristin Rohde
    Telefon

    48203012

    E-post

    hk@hannekristinrohde.no

    Adresse
    Langmyrgrenda 26
    0861 Oslo
    Send en henvendelse til annonsør

      Trenger du hjelp?

      Vi er her For å hjelpe deg

      Noe uklart!
      Kontakt oss gjerne, vi er glade for alle spørsmål som vi kan hjelpe deg med.