Slik forstår du dyret ditt bedre: Se hva en dyresamtale kan gi deg

Annonsørinnnhold.

Dyretolk Anne-Maria. S. Håndstad med hester
Dyretolk Anne-Maria. S. Håndstad har alltid følt en sterk kobling til dyr. Foto: Privat

Anne-Maria har hele sitt liv levd med og for dyrene. Kommunikasjon med dyr har alltid vært naturlig for henne, og hun har vært klarsynt, følsom og intuitiv hele livet.

 

Gjennom dyresamtaler med mange ulike dyr, samt 4 og 1/2 halvt års utdannelse ved Flammehuset, Norges eldste dyretolkskole, er det som har skapt grunnlaget for hennes virke i dag.


I 2013 grunnla hun Anima Energi som tilbyr kommunikasjon via dyr.

Som lisensiert dyretolk med lang erfaring, har Anne-Maria Håndstad hjulpet mange dyr og eiere med å forbedre relasjonen, helsen og livskvaliteten. Hun jobber også med forsvinning av dyr, og funnet frem til flere dyr, og hjulpet dyret hjem igjen, via sporing og dyresamtaler.

I denne artikkelen forteller hun om hva en dyresamtale er, hvordan det foregår og hvilke fordeler det kan ha for både deg og dyret ditt. Hun håper hennes arbeide som dyretolk og energi-arbeide vil være til støtte, glede og inspirasjon for alle som er glad i dyr.

I tillegg til å arbeide som dyretolk, skriver Anne-Maria. S. Håndstad bok om dyrekommunikasjon. Foto: Privat

Hva er en dyresamtale?
En dyresamtale er en telepatisk kommunikasjon mellom en dyretolk og et dyr, forteller  Anne-Maria.
Jeg fungerer som et medium og kan formidle informasjon fra dyret. Samtalene med dyr har dypere mening på energetisk også kalt sjelelig plan. De når oss dypere i det ubevisste, ofte der de selv ikke ser, sier hun.


Dyrene kan komme inn med vinklinger av kunnskap som påvirker oss. Det kan samsvare med energier, følelser, floker, sykdom, blokkeringer, hendelser eller opplevelser i våre og dyrenes liv. Via mine evner som dyretolk tar jeg imot disse signalene.

– Jeg har alltid følt en sterk kobling til dyr, og forsto tidlig at de hadde mye mer å si enn det vi kunne se og høre, sier Anne-Maria. Hun har bakgrunn som kunstner og grafisk design, og drevet eget designbyrå i 20 år, før hun bestemte seg for å følge sin lidenskap og bli dyretolk. Men jeg har jo alltid hatt dyr og levd side om side med dyrene.

– Jeg har også malt dyrenes energi og har spesielt vært opptatt av kraften til hesten.

 

Annonse
Hvor sunn er din bakterieflora

Hvordan jobber du i en dyresamtale?
– En dyresamtale er en måte å kommunisere med dyr på deres eget språk, det er faktisk et energetisk språk.

Jeg går inn i en meditativ tilstand, og kobler meg på dyrets energi. Da henter jeg inn informasjon fra dyret, og på den måten kommuniserer med det. Jeg formidler informasjonen til eieren senere i telefonsamtale, forklarer hun.

En dyresamtale foregår telepatisk, ved at jeg jobber ut fra et bilde av dyret. Det er ikke nødvendig å møte dyret fysisk, da energien ikke er begrenset av tid og rom.

Jeg kan også kommunisere med døde dyr, i den form at jeg henter informasjon fra dyrets tidligere liv, relasjon til sin kjære avdøde venn, gjemt og glemt informasjon, følelser eller annet budskap som ligger lagret hos dyret. Samtale med døde dyr kan hjelpe et ønske om å forstå og forsone seg med dyrets avskjed.

 

Hva kan en dyresamtale gi deg?
Har du opplevd atferdsproblemer eller sykdom hos dyret ditt? Da kan en dyresamtale være løsningen.

En dyresamtale kan gi deg mange fordeler, både for deg og dyret ditt. Her er noen av dem, forteller Anne-Maria:

Bedre relasjon og tillit:
Du får mulighet til å forstå dyret ditt bedre, og høre hva det har å si. Du kan også lære å formidle dine egne ideelle følelser til dyret, og skape mer tillit, forståelse, trygghet og kjærlighet dere imellom.

Bedre helse og harmoni:
Har dyret ditt endret atferd, blitt sykt, halt, har smerter eller noen gjentatte plager er en dyresamtale riktig for å åpne blokkeringer, se bakenforliggende emosjoner og ubalanser. Når jeg jobber med syke dyr, skanner jeg kroppen deres og kjenner etter smerte eller sykdom og ubalanser. Da kan jeg via min egen kropp kjenne dyrets smerte, og på den måten vite og få tak i viktig informasjon.

Healing:
Mange ganger kan en dyresamtale være nok til å helbrede dyret, enten løser blokkeringen via at vi får tak i budskapet i samtalen. Og jeg kan sende healing og balansere energien til dyret.

Bedre livskvalitet for deg og ditt dyr:
Dyresamtalene kan vise deg sammenhenger du ellers ikke ser i livet. Vise hva som ligger bak ulike hendelser, åpner opp og ta tak i dyptliggende viktig informasjon.


Hvordan bestille en dyresamtale?

Hvis du ønsker å bestille en dyresamtale med Anne-Maria, kan du kontakte henne via hennes nettside animaenergi.no, e-post post@animaenergi.no eller telefon 97044309.

Du trenger bare å sende et bilde av dyret ditt, navnet på dyret og eventuelle spørsmål du har. Anne-Maria vil da sette seg i en meditasjon, skrive ned det hun får, og formidle det til deg på telefon. Du vil også få en kopi av samtalen på e-post, eller via en lydfil.

– Jeg anbefaler alle som har dyr å prøve en dyresamtale. Det er en fantastisk måte å komme nærmere dyret ditt, og øke forståelsen av at dyr også har en bevissthet, følelser og sjel. Det er en gave både for deg og dyret ditt, sier Anne-Maria.

Anne-Maria er også i ferd med å skrive en bok om dyrekommunikasjon. Den inneholder blant annet dyresamtaler med 34 ville dyr og 12 husdyr, en spennende og annerledes bok om dyr i en uoppdaget verden. En bok som tar for seg visdom fra dyrets indre budskap. Boken kommer i oktober i 2024.

Er du interessert i forhåndsbestilling eller bli kontaktet når boken er klar, kan du sende en e-post til post@animaenergi.no


Ikke vent med å bestille en dyresamtale. Det kan være den beste investeringen du gjør for deg og dyret ditt. Du vil bli overrasket over hvor mye du kan lære av dyret ditt, og hvor mye glede det kan gi deg. Kontakt Anne-Maria i dag, og opplev selv hva en dyresamtale kan gjøre for deg.

 

Aktuelle kurs og utdanning
Aktuelle produkter og tjenester

Meld deg på nyhetsbrev!

HELHET – SPIRITUALITET – INNSIKT
Siste nytt – Få gode tilbud

Se etter en epost med bekreftelse i din innboks eller i søppelfilteret.

Trenger du hjelp?

Vi er her For å hjelpe deg

Noe uklart!
Kontakt oss gjerne, vi er glade for alle spørsmål som vi kan hjelpe deg med.