Kursbeskrivelse

Kurs lørdag 09.03.24 med Irmelin Lundstad

Hva er energetisk selvledelse?

Kurset er for deg som skal lede det selv og andre, for deg som ønsker å ha en stemme, bli lyttet til, ønsker å endre, lære deg selv å kjenne og forstå hvor du kommer fra, for deg som ønsker å være med på endringer i samfunnet i fremtiden.

Enten du er en mamma, pappa, leder, lærer, veileder, terapeut, Coach, brobygger, selger, foredragsholder, skuespiller, politiker, kollega, helsefagarbeider, kursholder, spirituell, søkende, nysgjerrig, inspirert, forfatter, venn, familiemedlem etc.  

Vi er koblet sammen med alt og alle i universet. Du har sikkert opplevd å tenke på noe så ringer de deg? Eller du kan merke at en energi er "dårlig" i et rom uten at du kan se på noen at noe er galt?

Du opplever kanskje stadig en synkronitet i livet ditt som du stusser litt over, og som du ikke alltid skjønner. I energetisk  selvledelse er det disse synkronitetene som du vil lære å navigerer etter slik at du snakker og handler inspirert. 

Flere og flere mennesker blir mer oppmerksom på energiene rundt dem. Kanskje du er en av de som syns det blir for slitsomt å gå på et kjøpesenter eller være i store forsamlinger eller i familieselskap? Da kan det være fint å kunne energetisk selvledelse så du vet hvordan du skal være rundt andre mennesker med mer glede og energi. Vi er ikke skapt til å ikke være sammen med andre, men vi blir for eksponert for energier både via sosiale medier og ellers i samfunnet. Vi er flere mennesker på mindre arealer, dette krever at du vet tydelig hvor din energi er og hva du gjør med den.

Energiene dine kan du også bruke til å styrke deg og andre mennesker rundt deg, dette lærer vi også på kursene. Vi er ikke bare ansvarlig for oss selv, men for alt rundt oss. Du vil lære deg å ikke handle ut av ego, men snakke og handle inspirert. Når du snakker og opptrer inspirert vil universet legge alt til rette for deg til å lykkes.

1 times lunsjpause midt på dagen. Det vil bli servert en enkel lunsj. Kaffe, te og frukt er tilgjengelig hele dagen. 

Early bird pris til 9.2.23

Energetisk selvledelse - intuitive teknikker | Irmelin Lundstad (letsreg.com)

 

Hvordan arrangeres kurset/utdanningen

I kurslokale

Varighet

10.00-18.00

Pris for kurset

1698,-

Adresse for kurset
 • Adresse
  Vognmannsgata 1
 • Postnummer
  3187
 • Sted
  Horten
Sted - Kart
Send en melding / forespørsel til arrangøren

  Kontaktinfo
  • Kursarrangør
   Irmelin Lundstad
  • Telefon
   +4748500078
  • Epost adresse
   post@irmelinlundstad.no
  Om skolen - arrangøren

  Mitt navn er Irmelin Lundstad og jeg har jobbet med kurs, veiledninger og behandlinger i 17 år. 

  Jeg har alltid sett verden i energier, og studert hvordan jeg kan justere disse energiene. Dette har gjort at jeg har lært å koble meg inn på en verden som ikke alle andre ser og derfor også hjelpe mennesker med å se se livet i et annet perspektiv. Jeg lærer bort hvordan du kan nyttiggjøre deg disse energiene og justere de selv, eller du kan la meg justere de for deg. 

  Jeg er opptatt av energetisk selvledelse og energibevissthet. Dette vil si at vi er alle ansvarlig for vår indre og ytre kommunikasjon. Enten den skjer vi ord, kroppsspråk, tanker, følelser eller energier. Når vi lærer å styre kommunikasjonen på alle måter oppnår vi energibevissthet, og da har du all mulighet til å skape nøyaktig det livet du ønsker. Da manipulerer du ikke andre, og du blir heller ikke manipulert selv. 

  Intuisjonen er mitt viktigste verktøy!

  Jeg jobber også med tradisjonell behandling hvor jeg også har fokus på energier. Min utdannelse kommer fra egenstudier siden barndommen, men den er også forankret i utdannelser :

  Soneterapi og øreakupunktur
  Medisin grunnfag
  Intuitive teknikker - Energetisk selvledelse (10 år deltid via seminarer og coaching i England) 
  Diverse mediums kurs
  Diverse healing kurs

  Min erfaring i arbeidslivet kommer fra salg og ledelse store deler av min karriere, som selvstendig næringsdrivende inne forskjellige bransjer, oppstart av bedrifter, meditasjon, healing, Mediumshow, spirituell kunst, personlig utvikling, energetisk ledelse - og selvledelse, foredrag og kurs rettet mot HMS og psykososialt arbeidsmiljø sammen med min kollega Vigdis Granli

  ( www.soluspartner.no) 

  Jeg holder også kurs i:
  Mediums utvikling 
  Healing kurs
  Spirituell kunst 

  Trenger du hjelp?

  Vi er her For å hjelpe deg

  Noe uklart!
  Kontakt oss gjerne, vi er glade for alle spørsmål som vi kan hjelpe deg med.