Hva slags aktivitet:
Hva slags sted:

Nettbasert, Webseminar

Beskrivelse

Er du klar for å bevege deg dypere inn i ThetaHealingens magiske verden? Har du lyst å øve deg opp til å bli en dyktig Intuitiv Coach? Enten som selvhjelp og/eller for å hjelpe andre. Lær å grave raskt ned til roten av blokkeringene dine med 8 smarte og effektive spørreteknikker!

ThetaHealing Dig Deeper lærer deg å mestre dybden i de 8 smarte  Theta-spørreteknikkene, som du så vidt fikk en smakebit av på Basic DNA og lærte litt mer om på Advanced DNA. 

Still klienten noen få spørsmål og vips, så har du avslørt "The bottom belief", den nederste "mursteinen" som er triggeren til dagens utfordringer. Følelser, trosmønster og traumer som du finner i roten av problemet, healer du med Skaperens veiledning og du vil se at hele følelsesmønsteret rakner kjapt og effektiv og nåtidens utfordring oppleves rolig, harmonisk og uproblematisk.

Du vil fortsette å trene opp mestringsfølelsen i det å gjøre intuitive avlesninger (Reading) av dine medelever. Det blir fullt fokus på de viktigste årsakene til at man kan oppleve utfordringer i hverdagen. Du skal lære å finne fram til frykter, sinne og harme, avsløre hva som ligger bakenfor sykdommer man ikke blir kvitt, og hvorfor blokkerer du fra å manifestere? Du vil få lære å kartlegge mer tydelig om problemet er genetisk og ligger i familiemønster i ditt DNA, om det kommer fra det grunnleggende eller historiske nivået (tidligere liv) eller om du er påvirket av den kollektive bevisstheten, og vi skal se mer på "Det umulige". 

Det blir meditasjoner, demo og praktiske øvelser i løpet av 2 hele dager, der vi systematisk tar for oss tema som frykt, bitterhet, sykdom, manifestering og mønstre i DNA og det historiske. 

Til landingssiden!

Forutsetning for Dig Deeper: Gjennomført Basic DNA og  Advanced DNA hos en autorisert instruktør.

Kurset vil kunne gi deg et sterkt fundament av elementær kunnskap, forståelse og gode spørreteknikker innen ThetaHealing.

Du blir sertifisert internasjonalt og kurset danner grunnlag for alle videre spesialkurs og Masterklasser innenfor ThetaHealing.

Påmelding og les mer her!

Aktiviteten starter om:
 • 30

  Dager
 • 08

  Timer
 • 06

  Minutter
Video
Dato
 • 20-07-2024
Tidspunkt

Lørdag 9-18 og søndag 9-17

Arrangør

Intuitiv-Coaching.no

Praktiske detaljer

Zoomlink sendes deg sammen med bekreftelsesmailen når du melder deg på via nettsiden. Sjekk at Zoom fungerer på den enheten du ønsker å bruke under kurset (PC, Mac, Nettbrett, Mobil). Det blir en lengre lunsjpause midt på dagen og småpauser underveis etter behov. Legg fram notatbok, penn, drikke og hva annet du måtte behøve under kurset. Kamera skal være på mest mulig, slik at jeg ser at du faktisk deltar og for å få en bedre connection oss alle i mellom.

Manual: En norsk manual inngår i kursavgiften. Manualen sendes deg i posten før kurset. Meld deg derfor på aller senest 1 uke før kursstart. Hvis den ikke kommer fram i tide, vil du i tillegg få tilsendt PDF-fil med den originale engelske teksten.

Pris

Kr 4.440,- (20% rabatt trekkes fra, dersom du har gått de 2 første kursene hos Berit).

Kontaktperson

Berit Höflacher

Telefon

99572235

Epostadresse

berit.hoef@gmail.com

Send en melding/forespørsel til arrangøren

  Trenger du hjelp?

  Vi er her For å hjelpe deg

  Noe uklart!
  Kontakt oss gjerne, vi er glade for alle spørsmål som vi kan hjelpe deg med.