Hva slags aktivitet:
Hva slags sted:

I kurslokale

Beskrivelse

Tantra er Kjærlighetens og Gledens livskunst som dere vil få et innblikk i og dele med hverandre gjennom denne helgen. Ved å gi oppmerksomhet til det gode og vakre dere ser i hverandre, sjel til sjel, og gi tid til sanselig nærvær, hud mot hud, bringes dere gradvis inn i den tantriske ånd.

Hver dag får dere trene litt mer på å dele Tantrisk Massasje med hverandre. Dere trener på tilstedeværelse, lette, varsomme strøk, og følelsen av å gi hverandre nytelse. Massasjen er erotisk, men ikke seksuell, slik at den som mottar kan få kjenne nytelsen i egen kropp. Det å ha tid nok til hverandre på denne måten, vil vekke til live en dypere kjærlighet enn vi har plass til i hverdagen. Men det kan også være sårbart. Lengsel og savn, sjenanse og usikkerhet kan dukke opp, selv etter mange års samvær. Derfor trenger dere å være tolerante overfor hverandres følelser og forskjellighet.

Det blir satt av godt med tid til små samtaler dere i mellom, men noe parterapi er dette ikke. 

I InnerLifeTantra praktiserer vi «de fire sanne Nytelser», som er vår evne til å bli berørt av Skjønnhet, takknemligheten vi kjenner i det Sanselige, og varmen og nærværet vi finner i Intimiteten. Det å bringe disse tre formene for nytelse inn i egen hverdag, er en del av forberedelsen til å ta hverandre imot seksuelt i det vi kaller «Hellig sex – Hellig nytelse».

Dette er ikke et kurs i tradisjonell seksualitet og det er ingen aktiv sex under kurset. Dere får lære om de syv trinnene i «Hellig sex – Hellig nytelse». Det tar dere med hjem og lar dere inspirere av til å skape et nytt rom for deres seksuelle møter.

Kort om InnerLife Tantrisk Massasje

I Tantra er den erotisk livskraften en vitaliserende energi for egen kropp og sjel og ikke minst for parforholdet. I det erotiske ligger kåtheten, tiltrekningen og lysten til å leke, elske og være sammen, men også bære byrdene sammen. Det erotiske er en form for kjærlighet, Eros, som har med den sanselige og intime måten vi er tilstede i livet, overfor oss selv, i parforholdet og overfor andre mennesker. Da handler ikke det erotiske om sex, men noe vi kan ta med oss inn i seksualiteten. I Tantra legger vi like stor vekt på din selvstendighet i forhold til partner, som det å overgi deg fullstendig til din kjære. Det er ikke alltid så lett. Derfor anser vi den erotiske kjærligheten for å være en livskunst vi trenger å lære.

Video
Dato
 • 29-02-2024
Adresse på kart
Arrangør

InnerLife-Akademiet

Adresse
 • Sted/lokaler
  InnerLife-Akademiet
 • Adresse
  Løkenvegen 79
 • Postnummer
  2344
 • Poststed
  Ilseng
Pris

Kr 4.900,- inkl full kost og losji

Kontaktperson

Shalini Lind

Telefon

466 344 84

Epostadresse

shalini@innerlifetantra.no

Send en melding/forespørsel til arrangøren

  Trenger du hjelp?

  Vi er her For å hjelpe deg

  Noe uklart!
  Kontakt oss gjerne, vi er glade for alle spørsmål som vi kan hjelpe deg med.