logo

Lybra

Tekst: Redaksjonen - alternativ.no

Lybra - Lybratest, er en helautomatisk ”scanner” som skal spore opp, analysere og behandle ubalanser i kroppen. Lybra leser av og korrigerer det holografiske, energetiske feltet rundt kroppen, der ubalanser ofte begynner. Scanneren går igjennom eventuelle mangler, belastninger, ubalanser, blokkeringer eller forgiftninger i kroppen, og kan på en unik måte eliminere virus, bakterier, sopp, parasitter og miljøgifter. Maskinen kan også avdekke belastninger i immunforsvaret, noe som gjør det mulig å styrke organismen før eventuelle sykdommer utvikles.

Teorien bak er at alle organer og kroppsdeler har et spesielt frekvensbilde. Disse frekvensene kan ses på som en form for signaler fra kroppen, og Lybra-apparatet fungerer ved at scanneren leser av signalene fra forskjellige organer og kroppsdeler. Maskinen vil deretter bearbeide og tolke disse signalene gjennom nøyaktige utregninger, og vil deretter gi tilbakemelding om hvilke stoffer som kroppen trenger for å gjenopprette balansen i kroppen. Ettersom dette bygger på signalene som kroppen har gitt, vil behandlingen være tilpasset til den enkeltes individuelle behov. Maskinen skal f.eks. kunne regne ut den styrkegraden på homøopatisk eller annen type medisin som vil være optimalt.

Har en avslappende effekt
Maskinen tester og behandler ut ifra en database på over 100 000 forskjellige tilstander, medisiner, virus m.m. Og ettersom kroppens signaler vil endre seg underveis i en behandling, vil Lybra-apparatet også kunne gi svar på når klienten ikke trenger ytterligere behandling. Selve behandlingen har en avslappende effekt og er ikke smertefull, men kan for øvrig gi en kortvarig forverring av klientens symptomer. Behandlingen kan utføres uten klientens tilstedeværelse, ved at maskinen i stedet skanner en hårprøve. Maskinen kan også analysere blod fra mennesker og dyr.

Mange terapeuter omtaler behandlingen som en form for elektronisk kinesiologi.Referanser, kilder og litteraturhenvisninger

www.behandler.no
Motta nyhetsbrev fra alternativ.nocopyright 1997- 2017 ALTERNATIVopplysningen DA - Les mer
Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. Bruk av automatiserte tjenester (Roboter, spidere, indeksering m.m.)
for systematisk eller regelmessig gjennomgang er ikke tillatt. All kopiering og vidreformidling av innhold på alternativ.no er ulovlig.