logo

Fargepunktur

Tekst: Redaksjonen - alternativ.no

Fargepunktur - lyspunktur, er en behandlingsmetode hvor man gjennom en glasstav retter primærfarger, farget polarisert lys, mot akupunkturpunkter og meridianer på kroppen. Fargepunktur har til hensikt å løse opp blokkeringer, med det mål for øyet at kroppens naturlige balanse skal gjenopprettes. Fargepunktur anvendes av flere alternativmedisinske utøvere i Norge, og brukes spesielt ved behandling av mentale, fysiske og emosjonelle problemer.

På samme måte som våre kroppsceller svinger også farger med sin egen frekvens. Når vi er friske er cellefrekvensen konstant, mens i en syk kropp forstyrres frekvensen og ubalanser oppstår.

I fargepunktur er man av den oppfatning at lysets energi varierer med de ulike fargene, og nettopp derfor benytter man seg av flere farger ved manipulering av akupunkturpunktene. For terapeuten er det viktig å velge riktige farger, og ikke minst riktig dose, slik at klienten mottar den riktige balansen. Riktige farger er farger som svinger med en frekvens som gjenoppretter balanse i cellene.

Det var den tyske naturlegen Peter Mandel som utviklet metoden på 1980-tallet, og gjennom 25 år med intense studier har han kommet frem til det fargepunktur er i dag. En holistisk behandlingsmetode med fokus på helbredelse.


Referanser, kilder og litteraturhenvisninger

www.behandler.no
Motta nyhetsbrev fra alternativ.nocopyright 1997- 2017 ALTERNATIVopplysningen DA - Les mer
Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. Bruk av automatiserte tjenester (Roboter, spidere, indeksering m.m.)
for systematisk eller regelmessig gjennomgang er ikke tillatt. All kopiering og vidreformidling av innhold på alternativ.no er ulovlig.