logo

The Journey - Reisen

Tekst: Redaksjonen - alternativ.no

The Journey - Reisen, er en prosess og en indre reise som foregår i dypet av ditt sinn. Metoden benytter seg av en rekke teknikker som skal gjøre det mulig å komme i kontakt med innestengte og fortrengte følelser og minner. The Journey - Reisen. er en forholdsvis enkel men kraftfull metode, som med sin steg for steg prosess gir deg tilgang til din indre visdom. Prosessen rydder opp i gamle trossystem som ikke lenger er hensiktsmessige, og skaper rom for klarhet, frihet, ny energi og livsglede.

The Journey ble til da en kvinne ved navn Brandon Bays helbredet seg selv for svulst i magen. Hun brukte kun 6 uker på helbredelsesprosessen og metodene hun brukte dannet grunnlaget for videreutviklingen av The Journey. De siste 20 årene har Bays jobbet med ulike helbredelsesteknikker og har i dag mye erfaring med kropp/sinn helbredelser. I boken ”The Journey” - Reisen. forteller Bays om sin helbredelseshistorie, og vi får en god beskrivelse av hvordan prosessen fungerer. Boken har blitt en bestselger og er både engasjerende og lettlest.

Finn dine indre ressurser
Alle har vi problemer i større eller mindre grad som vi føler oss fanget av. Vi hører sjelen hviske til oss, men er ute av stand til å gjøre noe med vårt indre potensiale. Derfor føler vi oss blokkert og opplever begrensninger. Begrensninger eller fortrengte følelser har som regel sammenheng med tidligere hendelser, fantomminner eller situasjoner, og ofte kan det være vanskelig å få tak i disse følelsene på egenhånd. Når vi har sterke følelsesmessige opplevelser lagres det i cellene, og selv om cellene hele tiden fornyes, så vil fantomminnene overføres fra de gamle til de nye cellene idet de dør. Ifølge ekspertene er dette roten til mange sykdommer og lidelser.

Mange utøvere hevder at The Journey er effektiv nettopp her. Ved hjelp av en guidet reise gir The Journey deg tilgang til hendelsene da følelsene oppstod. Med lukkede øyne blir du veiledet gjennom en prosess hvor du kan få tilgang til et minne. Her får du anledning til å snakke ut med hovedpersonene som var delaktige i hendelsen, du får muligheten til å finne ut hva som ligger bak dine problemer, for så å frigjøre deg fra de. Cellene tømmes for minner og du får tilgang til dine indre ressurser.

The Journey stiller ingen andre krav enn åpenhet, for du må være villig til åpne opp og lytte til kroppen din for at prosessen skal ha best effekt. Terapeuten vil veilede deg gjennom dette. Det settes alltid av samtaletid både før og etter behandlingen, og sammen med terapeuten utarbeides det en plan for eventuelle endringer som bør foretas i din hverdag. Det anbefales at man gjennomfører 2-3 prosesser i løpet av kort tid, og avslutningsvis et par prosesser over lengre tid. Det er viktig at du tar med deg de erfaringene prosessen gir i ditt daglige liv. The Journey passer for alle, men egner seg spesielt godt for de som sliter med lavt selvbilde, angst, selvbebreidelse, skam, smerter, sorg, eller prestasjonsangst.

The Journey ønsker å gå til roten av problemer og utøvere og brukere på området hevder at metoden er effektiv. Uavhengig av type problemer, hvor dypt de sitter og hvor mye manhar kjempet mot det, kan The Journey hjelpe deg til å bli helt fri, helbredet og hel - heter det.Referanser, kilder og litteraturhenvisninger

www.behandler.no
Motta nyhetsbrev fra alternativ.nocopyright 1997- 2017 ALTERNATIVopplysningen DA - Les mer
Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. Bruk av automatiserte tjenester (Roboter, spidere, indeksering m.m.)
for systematisk eller regelmessig gjennomgang er ikke tillatt. All kopiering og vidreformidling av innhold på alternativ.no er ulovlig.