Behandler.no - Norges største oversikt

Helsekveld til hygge og nytte

Av Redaksjonen, alternativ.no
Publisert: 11.06.2015øreakupunktur . 5 nåler stukket i et øre
Foto: Schutterstock

 

På Romerike har kvinnelige gründere og ledere etablert et nettverk, hvor det utveksles erfaring og man støtter hverandre i bedriftsutvikling. Nylig ble det arrangert en inspirerende Helsekveld.

 

Damene på Romerike som er med i nettverket Kvinnerom, kommer fra ulike bransjer. De treffes både på frokostmøter, temadager med foredrag og festlige sammenkomster for å utveksle tanker, ideer og erfaringer og de gir hverandre inspirasjon og støtte.Gjestene på helsekvelden fikk tilbud om mini-behandling av Inger Johanne Solend, som til daglig jobber på sin klinikk Argana Helse på Skjetten. Foto Siri Berntsen
Det var behandler Inger Johanne Solend og nettbutikkeier Siri Berntsen som tok initiativ til en helsekveld. Inge Johanne stilte sitt hjem til disposisjon for arrangementet, som samlet et titalls nysgjerrige og interesserte kvinner til hyggelig lag med nyttig innhold.


Solend jobber til daglig som behandler på Skjetten, der hun tilbyr behandlingsmetodene akupunktur, kraniosakralterapi, lockfoot behandling, urtemedisin, laserbehandling og NLP.
Hun holder også selvhjelpskurs for skadde og kronisk syke, foredrag og kurs for helsepersonell og selvutviklingskurs. Dessuten tilbyr hun fagkurs for terapeuter i whiplash-problematikk og lockfoot-terapi.


Siri Berntsen er gründer av nettbutikk og blogg som kaffe, te og utstyr og viste fram sin virksomhet på helsekvelden. Foto:  Kristin Daly
I damelag er noe godt å drikke og noe å bite i en viktig ingrediens. Dette er Siri Berntsen sitt felt. Hennes lidenskap er kaffe og te og fra sin nettbutikk selger hun dette og dertil utstyr. I mange år hadde Siri en drøm om å starte egen bedrift. Denne drømmen ble realisert i mai 2013 med bedriften Covin. Med bakgrunn fra salg og markedsføring gikk dette veien og i dag sender hun varer over hele landet.

 

Behandling og kaffe/te – et godt utgangspunkt for en inspirerende kveld, tenkte de to damene, og det fikk de rett i.

 

- Helsekvelden ble vellykket, og responsen fra deltakerne var veldig god. Det ble både sosialt og hyggelig, folk knyttet kontakt med hverandre og flere bestilte både behandlinger og produkter, forteller Inger Johanne Solend.


- Vi var begge forventningsfulle og litt spente før gjestene skulle komme. Det var første gang Siri Berntsen og jeg holdt en smakfull helsekveld sammen. Siri hadde med seg et utvalg med te, kaffe og utstyr fra butikken sin. Jeg hadde satt fram behandlingsbenken i stua, og ordnet litt enkel servering.  Det ble serverte smakfull og sunn te og spesialkaffe. Praten gikk livlig rundt bordet.  flere knyttet nye kontakter, og alle så ut til å hygge seg.

 

øreakupunktur . 5 nåler stukket i et øre
Foto: Schutterstock


Solend fortalte de frammøtte om hvordan hun arbeider på klinikken, viste fram noen av de produktene hun har og fortalte litt om urter og kosttilskudd. Behandling var det mange som ville ha, og de fleste fikk mulighet til å prøve mini-behandlinger.

- Tiden går fort i godt selskap, og plutselig var kvelden over. Siri og jeg var både slitne og fornøyde etter vår første felles smakfulle helsekveld. Vi har allerede avtalt en ny helsekveld, og hvis flere vil ha besøk av oss, kommer vi gjerne, informerer de entusiastiske initiativtagerne.


- Ta kontakt med Siri på firmapost@covin.no eller Inger Johanne på post@argana.no om du vil at vi skal komme hjem til deg!

 

 

Behandler Inger Johanne Solend

Siri Berntsen – Covin

Finn din behandler på Behandler.no - Helhetlig helse, behandling og veiledning

Legg inn din kommentar her:
Mener du noe om denne saken? Flott med engasjement, vær saklig og respekter andres meninger, følg regler for kommentarer.